Hogy érti sok hozzászóló Facebookon ,hogy Ukrajna megérdemli a háborút?
Valahogy fel se tudom fogni, mit gondolnak ezek az emberek, és rengeteg hozzászóló írja ezt. Nem értem ,hogy lehet azt támogatni, hogy városokat bombázzanak szét, nőket erőszakoltak meg stb... Erre nincs semmilyen indok, ami indokolhatná szerintem.
Fideszes oldalokon meg csak ezt írják, megérdemlitek nácik, ezért nem kellett volna a medve bajuszát húzogatni stb...
Vicces 1956ot meg ünneplik amikor a magyarok harcoltak a szabadságért, az ukránoknak meg 2022ben erre nincs joguk szerintük.
Ukrajna nem érdemli meg a háborút.Viszont kiprovokálták.
Nem ártatlan áldozatok,nem szentek.
Ukrajna tudatosan választotta ezt a háborút, mert direkt elszabotálta a minszki megállapodásokat. Ha azokat betartja, most nem lenne háború.
Az ukránoknak joguk van harcolni, és jogukban áll ezzel tönkretenni és megsemmisíteni saját országukat, nincs ezzel probléma.
De fel se fogom ,amit sok fideszes írt, megérdemlik stb. Oké kormánya elég rossz, de akkor sem érdemel egyik ország se így szétlőjék.
Fideszes ismerőseim, is mondják hajrá oroszok ,hajrá putyin.
Fel se fogom mi lett az ország állapotával.
2#
Az eredetileg nem ukrán terület volt.
Ukrajna határai műviek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!