Hogy érti sok hozzászóló Facebookon ,hogy Ukrajna megérdemli a háborút?
Valahogy fel se tudom fogni, mit gondolnak ezek az emberek, és rengeteg hozzászóló írja ezt. Nem értem ,hogy lehet azt támogatni, hogy városokat bombázzanak szét, nőket erőszakoltak meg stb... Erre nincs semmilyen indok, ami indokolhatná szerintem.
Fideszes oldalokon meg csak ezt írják, megérdemlitek nácik, ezért nem kellett volna a medve bajuszát húzogatni stb...
Vicces 1956ot meg ünneplik amikor a magyarok harcoltak a szabadságért, az ukránoknak meg 2022ben erre nincs joguk szerintük.
Én nem sajnálom az azovosokat meg a büszkélkedő nácibarát katonátakat.
Láttam videot ahol sirva futottak ki ukrán katonák Bahmutból.
AZ USA is rátalált Zelenszkijre, Zelenka is az USÁ-ra.
Most nem baj, hogy egy olyan "államba" öntik a pénzt meg a fegyvereket ahol nincs sajtó, nincs ellenzék, minden dolláral percre pontosan elszámolnak és a kissebségekkel is kiemelkedően sz@rul bánnak. Xd
Megérdemlik, csak a segítséget amit kanak azt nem érdemlik meg.
Ha nem lett volna segítség már régen vége lenne és nem hajszolnák bele az embereket a halálba.
Amit elcsatoltak ott 90 % oroszok laknak, nem ukránok.
A donbasz is szinte teljesen orosz lakott és ezeket írtotta az ukrén kormány .
De a magyarságot is kiírtotta volna ha hagynak nekik időt.
EZ egy rohadt fasiszta ország.
EZt használja ki az USA is , háborúzik az oroszokkal és egy embere nem vész oda.
Nagyon okosak.
21#
Van joguk, de ők Janukovicsot választották. Ami pedig utána történt, az minden csak nem az ukrajnai nép öntudatra ébredése. Nuland kisasszony elkotyogta mi történt.
Az USA bábkormánya van 2014 óta hatalmon Ukrajnában, privatizálták a földeket, az állami vagyont idegenek vették kézbe...
Ukrajna sorsa szomorú, nem ők érdemlik a háborút.. Hanem aki pajzsként használja őket.. Aki két testvérnépet fordított egymás ellen..
Aki mögött a Blackrock és a Vörös Pajzs címeres bankárok állnak...
Az Egyesült cionbanda Államok és cinkosaik..
Ők nem tartozhatnak a nyugathoz, erről nem ők döntenek!
Oroszország soha nem egyezne ebbe bele, ha tetszik ha nem!
26
Az hogy orosz bábkormányok voltak és az ukránok a saját országukban másodrangú állampolgárként éltek az rendben volt? Meg hogy az orosz oligarchák kezében volt minden? Amióta kizavarták a ruszkikat 2014-ben még úgy is javult az életszínvonal hogy az oroszok megtámadták őket. Ez azért mindent elmond arról hogy ki itt a rosszfiú a történetben.
"Megérdemlik, csak a segítséget amit kapnak azt nem érdemlik meg.
Ha nem lett volna segítség már régen vége lenne és nem hajszolnák bele az embereket a halálba."
Nagyon elnéző vagy velük! Igenis kapjanak csak annyi hadiipari felszerelést hogy mindenki tudjon menni a frontra meghalni! Ők választották ezt az utat, hogy felszámolják a nemzetüket.
Ha nem kaptak volna fegyvereket, már rég vége lett volna a háborúnak 30-50 ezer halottal. Így hogy kaptak fegyvereket, már 150-180 ezer halott van, szóval maga a folyamat felgyorsult, én ezért is támogatom a fegyverek minél előbbi leszállítását. A legjobb az lenne ha mi is tudnánk nekik fegyvereket küldeni, hogy minden egyes ukrán állampolgár, nő vagy gyerek is, indulhasson a frontra. Nagyon helyes hogy a nyugat is felfogta ezt, hogy önpusztító néppel így kell bánni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!