Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy érti sok hozzászóló...

Hogy érti sok hozzászóló Facebookon ,hogy Ukrajna megérdemli a háborút?

Figyelt kérdés

Valahogy fel se tudom fogni, mit gondolnak ezek az emberek, és rengeteg hozzászóló írja ezt. Nem értem ,hogy lehet azt támogatni, hogy városokat bombázzanak szét, nőket erőszakoltak meg stb... Erre nincs semmilyen indok, ami indokolhatná szerintem.

Fideszes oldalokon meg csak ezt írják, megérdemlitek nácik, ezért nem kellett volna a medve bajuszát húzogatni stb...

Vicces 1956ot meg ünneplik amikor a magyarok harcoltak a szabadságért, az ukránoknak meg 2022ben erre nincs joguk szerintük.

2023. márc. 8. 08:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
31%

"Meg hogy az orosz oligarchák kezében volt minden?"

Mindenféle oligarchák vannak, voltak ott és ezek kozmopoliták.

"Amióta kizavarták a ruszkikat 2014-ben még úgy is javult az életszínvonal"

Nem volt szovjet mintájú rendőrállami terror. Választott vezetést puccsoltak meg CIA segitséggel. Hergelés, uszítás, hülyítés. Világszerte kisebb-nagyobb életszinvonal javulás volt 2010 után 2020-ig, mivel konjunktúra volt.

2023. márc. 8. 10:46
 32/39 Dzsonszi ***** válasza:
53%

“ Ez olyan, mint mikor megerőszakolnak egy lányt és ő a hibás, mert szoknyában volt. Az erőszakoló az áldozat, mert mit tudott volna mást tenni, ha szoknyába volt a lány.”

Nem, ez inkább olyan hogy odamegyek egy nálam jóval nagyobb csávóhoz izmozni, hogy mivan te csicskagyerek, üss meg ha mersz, aztán csodálkozok ha pofán leszek verve.

Lehetne sorolni az elmúlt 8 évben hogy viselkedett az ukrán vezetes, de akkor a háború előtti legfrissebb: Mikor tavaly télen már nem az volt a kérdés hogy fognak e támadni az oroszok, hanem az hogy melyik héten, akkor is min bajlódott az ukrán vezetes? Hogy hogy lehetne még jobban megritkitani a kisebbségek jogait, lépjünk be a Natoba, a NATO fegyverezzen fel minket hogy krimet vissza foglaljuk. Szerinted így viselkedik egy olyan kormany aki a háború elkerülésén van? Mutass már nekem egyetlen egy tettet ami arra utalna, hogy azok az idiota zelenszkijék megakarták előzni a háborút.

2023. márc. 8. 10:59
 33/39 anonim ***** válasza:
28%
Még szerencse hogy a fideszesek a falu végéről megmon'gyák az ukránoknak hogy hova is akarjanak tartozni he! :D
2023. márc. 8. 12:45
 34/39 anonim ***** válasza:
16%
Sehova. Nem vagyok fideszes
2023. márc. 8. 13:57
 35/39 anonim ***** válasza:
27%
Ukrajna megérdemelte, csak sajnos nem azoknak a lakását pusztították el, és nem azok vannak a hullazsákokban, akik Ukrajna nevében elkövették azt, amit.
2023. márc. 8. 20:53
 36/39 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos itt tartunk, hidd el nem veled van a baj kérdező.
2023. márc. 13. 11:27
 37/39 anonim ***** válasza:
68%
Nem árt a hoholoknak egy kis nevelés, magyargyűlölő korrupt nép, most kapnak egy kicsit Putler bácsitól.
2023. ápr. 14. 13:45
 38/39 anonim ***** válasza:
73%
Van az a kilenc százalék hót sötét erőszakos csürhe a magyar társadalomban akik jelen voltak mindig a történelem folyamán. Nyilaskeresztesek voltak majd AVH-s tisztek és most ismét szélső jobbos nemzeti fasiszták. Nekik aztán teljesen mindegy az ideológia, csak szélsőséges és gyűlölettel teli mocsok legyen. Ezt egy korabeli történész prof. szépen negfogalmazta de a lényeg ugyanaz. Szóval ők a sereghajtók és próbálnak egyre több kétkedőt, tájékozatlant magukkal sodorni és tulajdonképpen ezzel igájuk alá vonni a társadalmat. Láthatóan már a miniszterelnökünk is miket mond már a hülye elszólásaival például Tusványoson, vagy a Kossuth rádióban. Szóval ezek a gazemberek mindig az erőszaktevő felé hajlanak és ezért.
2023. jún. 11. 07:48
 39/39 A kérdező kommentje:

A magyar közvélemény össztársadalom 30 százaléka szerint érdemli meg Ukrajna, a fideszesek kb 97 százakléka szerint jogosan indult meg a háború, és alig pár százaléka hibáztatja ezért Oroszországot.

Én többdiplomás egyetemi tanárrommal összevesztem, aki szerint Zelenszkij tízezrével ölette az orosz kisebbséget, ezért meg putyinka felszabadítani, hát elküldtem az anyjába, hogy lehet ilyen normálatlan, és még ő tartott engen náci ukránnak. Hát valami félelmetes mi van idehaza.

2023. jún. 11. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!