A balosok miért nem tudják feldolgozni, hogy a társadalomban van igény a homofóbiára?
Én vagyok itt a sokat libsizett, sokszor nyugatra küldött arc. Idegenkedem a homoszexualitástól, furcsa számomra két férfit együtt látni. Meg idegenkedem a tökfőzeléktől is. Viszont nem akarom elvenni a jogait annak aki tökfőzeléket főz és szereti.
Értsétek már meg végre, hogy a szexuális orientáció/identitás NEM MEGVÁLTOZTATHATÓ. Ti melegek/transzok lennétek ha olyan példát láttatok volna?
#55 Ezt maximum te szeretnéd belelátni, mert pont arra próbáltam rávilágítani, hogy nyílván el lehet várni a kormánytól sok mindent, de azért van ennek egy realitása is, hogy pl nem minden jön helyre, csettintésre, azonnal.A kormány egyik legfontosabb törekvése a gyermekek védelme, attól mert te itt elhazudozgatsz mindenféle baromságot, az emberek többsége még pontosan tudja azt.
#57 Tehát fenyegeted a törvényesen megválasztott oldalt és annak szavazóit. :) Ez lenne a bal oldal meg az elfogadás, hogy ha nem lehet az amit akarsz, akkor meneküljünk? :D
#58 Ezt maximum te szeretnéd belelátni, mert pont arra próbáltam rávilágítani, hogy nyílván el lehet várni a kormánytól sok mindent, de azért van ennek egy realitása is, hogy pl nem minden jön helyre, csettintésre, azonnal.A kormány egyik legfontosabb törekvése a gyermekek védelme, attól mert te itt elhazudozgatsz mindenféle baromságot, az emberek többsége még pontosan tudja azt.
#59 Tehát fenyegeted a törvényesen megválasztott oldalt és annak szavazóit. :) Ez lenne a bal oldal meg az elfogadás, hogy ha nem lehet az amit akarsz, akkor meneküljünk? :D
Javítva...
#55: Lehet, hogy próbáltál de sajnos nem sikerült. A romokban lévő egészségügy és a szar oktatás, az elképesztő mennyiségű visszaélés a katolikus egyházban, a szülészetek bezárása pedig sajnos nem hazugságok, tények, még ha Nektek kellemetlenek is.
#57: Egyrészt nem fenyegettem senkit, csak igyekeztem rávilágítani, hogy ha már a többséggel példálózunk és odáig fajulna a dolog, akkor nálatok a többség harcképtelen és mivel a rendvédelemre szánt pénzt is ellopták a gazdáid, rájuk se nagyon támaszkodhatnátok. Másrészt pedig a törvényes részét azért én erősen cáfolnám, mert, ahogy korábban írtam, a választás maga lehet, hogy törvényes volt, de ami az eredményekhez vezetett az finoman szólva nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!