Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ,az ,hogy magyarok...

Miért van ,az ,hogy magyarok közt az ilyen oroszpárti videóknak ekkora népszerűségük van?

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 27. 11:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem, nekem úgy tűnik, hogy a Nyugaton kéred számon. :)

Egy háborúnak egyedül a honvédelem, egy gyilkosságnak egyedül az önvédelem lehet elégséges indoka. Te ezt valamiért nem akarod látni, és mivel mindkét felet utálod, egy lapon kezeled őket.

2023. ápr. 6. 13:19
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem kezelem egy lapon őket. Azzal egyetértek, hogy a menekülteket be kell fogadni. Én is segítettem a keletinél anno a kezdeteknél, sőt még laját is vettem nekik meg telefont töltötem, powerbankot adtam oda, lakhatást kerestem számukra stb. Annak nem látom értelmét, hogy emberek százezrei halnak meg. És erről az oroszok mellett igenis tehet a nyugat. Ha neked más a véleményed, oké. Az enyém ez. És ettől sem én, sem más nem lesz oroszpárti.
2023. ápr. 6. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!