Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ,az ,hogy magyarok...

Miért van ,az ,hogy magyarok közt az ilyen oroszpárti videóknak ekkora népszerűségük van?

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 27. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Azért bírom a videóban megjelenő orosz toborzóvideót, mert az legalább tényleg a valós képet mutatja be az orosz hadsereg állapotáról: egy rakás kopasz, kigyúrt férfival fogsz együtt aludni, aztán egyik nap kapsz a kezedbe egy második világháborús ismétlőpuskát meg egy szintén legalább 70 éves sisakot, hogy nesze, a front arra van, jó szórakozást :D
2023. márc. 27. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:
5%
Oda kell perkelni.
2023. márc. 27. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Shrek reakciòja a videòra:

[link]

2023. márc. 27. 12:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Rendben, igyekszem kreatívabb válaszokat adni! :)

2023. márc. 27. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért oroszpárti az, aki nem támogatja ukrajnát? Ezt nem értem. Én oroszországot rühellem, ukrajnát is. Mégus sajnálom mindkétbrészről az embereket akik meghalnak. Mégis gyűlölöm a háborút ami most van. Egy ft al nem támogatnám ukrajnát. Csak tovább fokozódik a háború általa. De akkor én most oroszbarát vagyok? Hát kétlem.
2023. ápr. 6. 10:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Azért oroszpárti ez a nézőpont, mert az oroszok támadták meg az ukránokat. Ha valaki neked támad az utcán, te meg megvéded magad, és elkezdtek összeverekedni, az a támadótól erőszak, tőled önvédelem. Nyilván a járókelők azt szeretnék, hogy ilyen ne történjen, vagy legalább ők ne lássák, de ha már ez történik, nem etikus befogni a fület meg becsukni a szemet. Nyilván nem elvárás, hogy csatlakozzon mindenki a verekedésetekhez (azaz más hadseregeket küldjünk oda) de a pénzügyi segítség a gyengébbnek, a megtámadottnak nem csak erkölcsi kötelesség, hanem a jövőbe való befektetés is, hogy ha most a támadónak elkened a száját, akkor legközelebb másba kevesebb eséllyel száll bele.

Na most a hasonlat sántít, mert nyilván nem semleges területen történik, hanem az otthonodba masírozott be az erőszak.

2023. ápr. 6. 12:41
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
De miben segít az, ha tömjük őket fegyverrel, pénzzel? Miért lesz jobb? Kevesebb ember hal meg? Vagy egy ember halála semmit nem ér?
2023. ápr. 6. 12:43
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Szóval végletes leegyszerűsítés azt mondani, hogy a háború csak fokozódik, ha segítjük a honvédő felet. 2014ben nem történt semmi, az oroszok nem is álltak meg. Az magában oké, hogy mindkét országot utálod, a te dolgod, de nem érzelmi alapú döntést kell hozni.
2023. ápr. 6. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Miért nem a támadó oroszokon kéred számon a halottakat??
2023. ápr. 6. 12:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Miért, az ukránokon kértem számon? Az oroszok az ukránokat ölik, az ukránok az oroszokat. Nyugat meg pénzeli ezt. Szuper, támogassátok.
2023. ápr. 6. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!