Az Orbáni bolti árduplázás miért volt ilyen csekély hatással a népszerűségére? Nyugaton kormányok buknak/fognak bukni 10-20% emelkedés miatt
Az USA-ban pl. 10-20%-os élelmiszerár emelkedés miatt Joe Bident felmérések szerint szinte már bárki elverné ha holnap lennének a választások. Hasonló a helyzet Nyugat-Európában, ott is csak 10-20% az emelkedés. Ezt onnan tudom, mert a következő országokban vannak ismerőseim: Németország, Ausztria, Anglia, Írország, Hollandia, Svédország, Svájc, Dánia és Spanyolország. Megkérdeztem mindenkit, és alátámasztották, hogy a hivatalos statisztikáknak megfelelő a valóság is.
Nálunk meg a hivatalos statisztikák szerint is nagyon magasan nálunk a legmagasabb a bolti infláció, de a valóság sokkal cudarabb. Valójában megduplázódtak az árak, vannak olyan termékek amelyeknek már 300-400% áremelkedésen is keresztül mentek.
Mégis azt olvastam, hogy az összes Fidesz szavazó közül mindössze 3% pártolt el a Fidesztől. Miért?
Az a helyzet, hogy kérdésben a válasz.
Mert a legtöbb ember tudja, hogy NEM Orbán Viktor miatt van ez...ha így lenne, lenne népharag...de nincs.
7# ne legyél már hitszegő ballibernyák!!
Nem.
Az így van, hogy csodatevő Szent Viktoron aztán semmi sem múlik kivéve a ROSSZ (!!), de az bezzeg teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!