Az alábbi felmérés szerint a magyarok többsége semmiféle emelkedést nem tapasztalt a rezsiköltségeknél. Te hová tartozol?
"az alábbi felmérés"
Muti már azt a felmérést is, ha már így lehivatkozod:D
Egyébként panelban lakunk, távhővel fűtünk, a gáz be sincs kötve. Így logikus, hogy nem érint.
De a kajáért közel kétszer annyit fizetünk, mint tavaly. Bár egy GYK-s szavazás alapján még így is kevesebből kihozzuk mint a legtöbbek.
34 négyzetméteres panelban élek, és tavaly volt fűtéskorszerűsítés a házban, ez ugyan csak a radiátorok cseréjét, és mérhető, szabályozható fűtést jelent, pár száz forinttal fizettem most kevesebbet, mint tavaly ilyenkor, csak azért, mert le tudom végre tekerni, és nem kell ablakot nyitnom, hogy ne legyen szauna a lakásban. Ekkora lakás fűtése amúgy sem nagy összeg. Az áramfogyasztással mindig tudatos voltam, már kezdetben energiatakarékos fogyasztókra rendezkedtem be. Egyedül élőként vizet sem fogyasztok annyit, mint egy család.
Szóval nekem nem emelkedett a rezsi, de ez inkább az életmódomnak köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!