A jelenlegi infláció, az árucikkek, szolgáltatások árának az egekbe emelkedése, hány évvel vetette vissza a terveidet, céljaidat?
1-es köszi.
Erre gondoltam én is, hogy kuporgatok évek óta, én is tervezgettem egy autó cserét, ez most elúszni látszik a mostani árak mellett.
Nem tudni hol lesz a vége. 5 évet? 10 évet mentünk vissza?
Pont idén akartam egy kis falusi nyaralót venni, de lehet hogy jobban járok, hogy nem vettem, mert télen még kamatozik is a pénz, és a ház árak is stagnálnak majd. Ilyen inflációnál az is nyereség, ha nem emelkednek. Fűteni nem akarok, csak nyárra kell, úgyhogy még akár olcsóbbak is lehetnek az ilyen házak.
Lehet, hogy egy-két évet várok még, meglátom, hogy alakul a piac. Még nem késtem el semmivel.
A házunkat szerencsére még időben vettük és csináltuk, de azért van még 1-2 nagyobb munka hátra. A teraszt akartuk jövőre burkoltatni és lefedni, de nem hiszem, hogy bele fog férni, pedig már nagyon visszavettünk az életszínvonalból.
Gondoltuk, beletesszük az adójóváíráskor kapott 1,4 milliót, meg gyűjtünk még hozzá, de nekünk is elszivárgott a fele ilyen-olyan dolgokra, amikre nem is gondoltunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!