A magyarok miért elégednek meg azzal, hogy a nettó medián átlagkereset egész Európában itthon a legalacsonyabb, az élelmiszerárak ellenben nyugati színvonalú árakon, vagy afelett vannak?
"A magyar egy buta, analfabéta, tájékozatlan nép?"
- konkrétan mi találtuk fel a koronavírus elleni legjobb vakcinát.
- mi dolgoztuk ki az atombomba koncepcióját
- nekünk köszönhető, hogy léteznek számítógépek
- C- vitamin, rubik kocka, mondanak valamit?
Szerintem azért mert a többség nyugis politika mentes életet akar, így nyel és szemet húny.
És nem hajlandóak elfogadni a tényt, hogy a fidesz nem fogja hagyni a nyugit senkinek se.
Sokan már sejtik...érzik, hogy nincs eü...a fizetés már a következő fizuig se tart...miközben a kaja ára nő, de megis nyelnek csak hogy nyugi legyen.
De egy esetleges nato kilépéssel akár háborúba is taszíthat minket orbàn vagy megszállás alá is kerülhetünk.
Magyarul ezek a nyugi párti emberek nem hajlandóak felfogni az alapvető tényt, hogy a nyugihoz orbánnak mennie kell mert veszélyes Magyarországra és a nyugira a pali.
"A nyelvünk nagyon illeszkedik a természettudományokhoz."
Ettől agyvérzést kaptam. Kérlek fejtsd ki, szeretem a hozzád hasonló "nyelvészeket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!