A magyarok miért elégednek meg azzal, hogy a nettó medián átlagkereset egész Európában itthon a legalacsonyabb, az élelmiszerárak ellenben nyugati színvonalú árakon, vagy afelett vannak?
Figyelt kérdés
Ez annak az eredménye, hogy a magyar általánosságban egy buta, analfabéta és tájékozatlan nép?2023. márc. 25. 19:19
1/37 anonim válasza:
Nyilván a legtöbb ember többet és jobbat akar nem csak a magyarok a világon sokan, ez van.
2/37 anonim válasza:
Magyar mentalitás, hogy ameddig van nálunk is szarabb hely a világon, addig még jól élünk.
Sok Fidesz-es már Sierra Leone-hoz meg Etiópiához hasonlítja a helyzetet, hogy azoktól még mindig jobban élünk.
3/37 anonim válasza:
Hát jobb lenne ha többet keresnék az tény, de elégedetlen nem vagyok.
Nem az anyagiak határozzák meg a hangulatomat.
4/37 anonim válasza:
A magyarok nem hiszik el ezeket a hülye hazugságokat, ami a kérdésben is szerepel. De nyugodtan költözz Ukrajnába, Albániába vagy Bulgáriába, jó utat!
5/37 anonim válasza:
Magyar mentalitás, mindenhol máshol jobb mint itthon, tisztelet a kivètelnek.
6/37 anonim válasza:
Nem örülök neki ha így van, de ezen nem fogok meditálni.
Mindenki saját sikerének a kovácsa.
7/37 anonim válasza:
Azzal miért nem foglalkozol, hogy az EU bogarakat akar etetni velünk, kérdező?
8/37 anonim válasza:
Nézd, havi 800 ezer a fizetésem. Szerinted mennyire érdekel ez a mediánnal bűvészkedés? Én amúgy nem is tudom mennyi a medián, de mondjuk most 400 nak. Azért annyi mert leviszi a közmunkások meg a szalagmunkások bére. Oda meg nem kötelező menni, csak ugye eladtátok a földjeiteket, menni kellett a városba most meg csodálkoztok, hogy bérből éltek, ráadásul kevésből. Nem gondolod, hogy ti választottátok ezt? Én is bérből élek, csak én nem keveslem és mégis megtartottam a földem is. Igaz nem művelem, bérbe van adva.
9/37 anonim válasza:
Engem baromira zavar és szánalmasnak tartom, hogy ilyen fizetések vannak nálunk, de mint láthatod a legtöbb embert nem érdekli. Itt van pl a 8as válaszoló aki állítása szerint 800 ezret keres, vagy hazudik, vagy pedig ahhoz a kis százalékhoz tartozik akinek ez sikerül, abba már nem gondol bele, hogy kint egy bolti eladó keres ennyit. Illetve ugye azzal szoktak még sokan érvelni, hogy oké hogy több a fizetés de kétszer annyi minden mint itt, az már nem jut el az agyukig, hogy nem mindegy hogy havi 220 ezerből kell 120 ezret kifizetni vagy havi egymillióból 240, hát igen
10/37 anonim válasza:
Magyar embert nem érdekli, csak lehessen kit utálni, így értékesebbnek érezheti magát azoknál akiket utál, az, hogy közben egy ruppótlan senki, nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!