Instalányok és prostizó gémerek hogyan fogják kitermelni a nyugdíjak fedezetét?
2#
Akik közel vannak hozzá még megélik, kivéve akiket a módszerváltás tönkrevágott. Szerintem kb. a 1968-69-es korosztálynál kezdődnek majd az igazi problémák.
4#
Ahol jobb a gazdaságpolitika ott is problémák vannak. Bevándorlási kvóták kellenek Európa szerte. Jóltáplált, feltáplát afriakiak kellenek ide. Akikbe még benne van a felcsinálási ösztön az elkényelmesedett fehér férfival szemben. Az insta picsamutogatás az elnőiesedett társadalom következménye. Hiába kínálja a seggét, a prostizó gémerergenerációk lényegében leszarják.
6#
Egyetértek. Bele van kódolva a rendszerbe. Persze ez az instalány kifejezés sarkosított, de lényegében ez az irány. Tele van "ismeretlen" instalányokkal a közösségi média több tízezres, százezres megtekintéssel, kedveléssel. Jó seggem van, jó csöcsöm van, szépen ki vagyok pingálva, habiszti egészséges életmód, de nincs aki dugja őket. Néhány alkalmi kapcsolatot leszámitva otthon recskázik a gémergeneráció. Küldik a szíveket meg kommentelnek. Az instalány meg sütteti a seggét a trópusokon.
8#
Legfeljebb sarkosított.
Magamból indulok ki amúgy. Tulajdonképpen a férfi van jobban eltorzulva. Voltak olyan lányok akik minden "nélkülözés" ellenére velem akartak lenni, nemcsak alkalmi kapcsolatra kínálták a seggüket. Én inkább maradtam anyáméknál kockulni és nem egyedi esetről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!