Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A fiatal instalányoknak...

A fiatal instalányoknak (18-25) miből van pénzük milliós plasztikára, fullos pesti lakásra és luxus dolgokra?

Figyelt kérdés
Nyilván olyanra gondolok, amikor a szülők nem gazdagok... csak az érdekel, mikkel lehet fiatalon ennyit keresni, mert én is szeretnék. Azt kizárnám, hogy az összes ilyen lány prosti lenne...
2020. dec. 12. 23:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Hmmm.. Tényleg kizárod? Mert viragarus nem lehet... Tanár sem, és ügyvéd sem... Akkor marad a prosti. (sugár daddy)
2020. dec. 12. 23:13
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Pedig az összes prosti vagy vki finanszírozza őket szexért cserébe. Nincsenek csodák, vagy megdolgozol a pénzért vagy az ilyen utat választod.
2020. dec. 12. 23:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt apjuk korú pasikkal fekszenek le pénzért, másrészt minél több követőjük van, annál több cég ad nekik ingyen cuccokat. Ha megfigyeled, alig vannak olyan posztjaik amik nem a burkolt reklámról szólnak. Aki elér egy bizonyos szintet, már mindent ingyen kap.

Először ők maguk kuncsorognak cégeknél hogy reklámozhassák a termékeiket cserébe az ingyen cuccokért, később mikor sok követőjük van, már a cégek keresik fel őket és válogathatnak az ajánlatok között. A cégeknek megéri mert pontosan tudják a marketingeseik hogy a mai fiatalok annyira üresfejűek és felszínesek, hogy nem saját gondolatok alapján élik az életüket, nem a saját egyéniségük alapján választanak terméket, hsnem ha valami instalibánál látták akkor nekik is olyan kell.

2020. dec. 12. 23:19
 4/21 A kérdező kommentje:
És a pasijuk elnezi nekik, hogy prostik lennenek? Igen , tudom van aki influencerkedik, de nem mindegyik lány...
2020. dec. 12. 23:32
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Kérdezd meg tőlük, mi honnan tudjuk? Csak rosszindulatú találgatásokat találsz itt.
2020. dec. 12. 23:34
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem lehetséges az is (ami meglepo naluk xd) h elmennek dolgozni es vannak olyan kitartoak h jol keresnek. Nem kell mindig k_rvalkodasra gondolni sztem :D
2020. dec. 12. 23:35
 7/21 anonim ***** válasza:
24%
De hatos, szép fiatal lány = k*rva, nem tudtad?
2020. dec. 12. 23:39
 8/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg nagyreszuk igen is gazdag csaldbol jon, aki gazdag nagyobb eselyel szep, mar csak az apoltsagi faktor miatt is es aki szep nagyobb eselyel lesz influencer.
2020. dec. 12. 23:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

#7:

Nem tehetünk arról, hogy neked ennyire fáj a valóság.

2020. dec. 12. 23:50
 10/21 anonim ***** válasza:
70%

#6:

Persze, és pár hónap alatt összeszednek többmilliót, mi? Gondolkozz már.

2020. dec. 12. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!