Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok a goth, metalhea...

Mit gondoltok a goth, metalhead stílusú (de nem e-girl) instalányokról?

Figyelt kérdés

A tipikus insta lányokat azért egész széles körben lenézik, azonban azt egyáltalán nem vettem észre, hogy hasonló lenne a helyzet az alternatív stílusúakkal, pedig a hasonló megy náluk csak kicsiben és "feketében" :D

Csak ezért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam hogy ti mit vettetek észre.

2021. ápr. 21. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó a kérdés :D

Igazából van, akiket követve elgondolkodtam már néhányszor, hogy mennyire úgy tűnik, mintha az Instagram lenne a létezésük központi eleme, egyfajta függőségük önmaguk mutogatása, őket tudom sajnálni (akárcsak megannyi "tipikus instalányt"), de akiknél nincs ez az érzésem, őket tudom imádni, mert jó ihleteket tudnak adni egy-egy outfithez nekem, ez tény. :D

L

2021. ápr. 21. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Gothnak és metalheadnek még mindig nem öltözni kell.

Komoly zenei kultúrája van ezeknek az irányzatoknak, és nem attól lesz egy ember a szubkultúra tagjává, hogy kifestve és fekete szettben pózol.

Nagyon sokan közülük csak magukat keresgélő, wannabe tinikék, akik még életükben nem hallgattak meg egy Cure-t vagy egy The Sisters Of Mercy számot. Ez olyan, mintha “I 💗 Justin Bieber” feliratú pólót húznék úgy, hogy egyáltalán nem hoz lázba a munkássága és nem is áll szándékomban hallgatni.

Goth jelző alatt sajnos a legtöbben már rég nem azt értik, ami valójában ez az irány. Köszönhetően az idióta sztereotípiáknak.

2021. ápr. 22. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokuknál ez csak egy felvett póz. Valójában nem gothok hanem csak keresik önmagukat vagy csak szimplan bejön nekik a szubkultúrához kapcsolódó vizualítás.

Zenei szempontból sokan egyáltalan nem goth zenéket hallgatnak hanem youngbludot vagy mi a szent szart meg ilyen külsőleg gothnak tűnő de zeneileg egyáltalán nem goth előadókat.

Aki jératosabb ebben a szubkultúraban az kapásból vágja ki a true arc és ki az aki csak szerepet játszik.

Én nem gondolok róluk semmit ezen kívül nem nezem le őketvagy ilyesmi.

Tudom, hogy ők azok akik ezt kinövik pár év után, éppen ezert nem is tekintem őket szubkultúrán belinek és nem nagyon foglalkozok velük.

Azért van az instan egy két tényleg eredeti arc akik valóban inspirálóak tudnak lenni. De kb ennyi nem nagyon hasznalom amúgy sem a közösségi médiát.

2021. ápr. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!