Toroczkai László meg fogja fosztani tisztségeitől az ilyen magyarellenes, komcsi történészeket?
#9 Az ugye megvan, hogy a magyarság mind a mai napig nyögi a trianoni következményeket? Minden magyarnak jobb lenne a trianon előtti országhatár.
Egyébként meg még mindig igaz, hogy a hvg-s "történészek" összevissza hazudoznak.
#11: Homályosíts már fel kérlek, hogy ki és mit nyög 100+ éve történt események végett. (Mert persze lehet nyoma egy eseménynek 100 év után is de spec. ennek nem látom azon kívül, hogy egy pár tucat ember rinyál).
A "magyarság" meg a "minden magyarnak" kifejezések mögött azt kell érteni, ahogy ti fideszesek (mihazánk ugyanaz - fidesz testvérpárt) gondoljátok?
Tehát a magyar össznépesség ~20%-a?
12
Kérdez meg a Kárpátaljai magyarokat akik Trianon miatt Ukrajnába kerültek, akik ép a lövészárokban halnak meg naponta, hogy örülnek e Trianoni döntésnek!
,,Közöd nem volt a trianoni időkhöz."
Neked meg közöd nincs a magyarsághoz. Senkit nem érdekelne Trianon ha a határon túliakkal jól bánnanak például az általok imádott ukránok.
,,Az, hogy Ukrajna mit meg hova adjon vissza, az legyen a saját döntése, tudtommal mi itt élünk Magyarországon (már aki persze)."
Egyrészt nem a saját döntése, hanem azoké akik fegyvert küldenek, másfelől ennyi erővel nekünk meg szuverén döntésünk hogy mit gondolunk Trianonról.
Érdekes hogy az agyalágyult libsik hogy visítoznak ha valaki azt mondja Ukrajna adjon fel területeket, bezzeg mi meg felejtsük el Trianont. Látszik hogy nektek mindig az idegen érdekek kiszolgálása az első.
#13: Szólj Putyin haverodnak, hogy ne háborúzzon. Illetve szólj Orbánnak is, hogy vezesse normálisan az országot, hogy ne elköltözni kelljen innen.
#14: agyalágyult libsi az max. te vagy, nem tudom mennyire kell h*lyének lenni ahhoz, hogy felfogja valaki, hogy nem csak orbán (toroczkai) - gyurcsány szál létezik a világon meg a többi. Én magasról lesz*rom az összeset.
Nem visítozom Ukrajnáért de semmi értelme bárkinek, bármilyen területet odaadnia. Ha ennyire visítozol Trianon miatt akkor Ukrajnáért miért nem? Az nem zavarna, ha több tíz vagy akár 100 éve Ukrajnához tartozó területet most át kéne adni Putyin haverodnak csak mert neki ahhoz szottyant kedve?
Szóval az idegen érdekek kiszolgálása az a te meg a haverjaid reszortja, azért forogtok pávatáncosként orbánotokkal együtt.
"Nagy szittyamagyar" és közben minden fontosabb nektek, mint a saját országotok. Ha nem így lenne, akkor már se orbán, se gyurcsány, se toroczkai nem lenne még a parlamentben sem.
Szólj a washingtoni gazdáidnak hogy ne küldjenek fegyvert:)
Gondolom te valami makizaj rajóngó lehetsz esetleg ballik konzervatívok egyike.
,,Ha ennyire visítozol Trianon miatt akkor Ukrajnáért miért nem?"
Mondjuk mert nem vagyok ukrán te agyalágyult🤡 Pontosan erről beszélek, ti nettó hazaárulók vagytok. Egy soha nem létezett maffia műállam nem létező területi integritása fontosabb mint az ezer éves magyar terület ahol mai napig magyarok élnek.
,,Az nem zavarna, ha több tíz vagy akár 100 éve Ukrajnához tartozó területet most át kéne adni Putyin haverodnak csak mert neki ahhoz szottyant kedve?"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nem is létezett száz éve Ukrajna, a Szovjetúnió része volt, miről beszélsz te? Száz éves határok? Drogozol vagy honnan jönnek neked ezek? Ukrajna nem is létezett amikor Kárpátalja már évszázadok óta magyar terület volt, szóval ukrán területi integritásról beszélni magyarellenesség.
Tudom engem veletek ellentétben a magyar érdek érdekel nem az ukrán meg az amerikai, tőlem aztán Ukrajna meg is szűnhet.
Nektek fontosabb Ukrajna mint Magyarország meg a magyarok ennyi. Ezen nincs mit szépíteni, ez nettó hazaárulás.
,,Szóval az idegen érdekek kiszolgálása az a te meg a haverjaid reszortja, azért forogtok pávatáncosként orbánotokkal együtt.
"Nagy szittyamagyar" és közben minden fontosabb nektek, mint a saját országotok. Ha nem így lenne, akkor már se orbán, se gyurcsány, se toroczkai nem lenne még a parlamentben sem."
Te meg azon kívül hogy fröcsögsz nem tudsz semmit felmutatni, érveid nincsenek, beégtél. Te nézed a magyar érdekét? Te? Na mi a magyar érdek abban hogy hova tartozik a Donbasz? Ti vagytok azok akiknek még egy koszos pöcegödör Ukrajna meg a drogos kijevi bohóc nyivákolása is fontosabb mint az ott élő magyarok meg Magyarország, szóval pofád lapos.
#16: Jót nevetek rajtad. :D
Egy érvet nem mondtál, szövegértés 1-es. Nem tudom honnan szülsz bármilyen "amerikai" érdekeket. :D Látom valami propagandát besz*ptál, valószínűleg a fideszest mert nagyon annak tűnsz (mihasznákosok szintén fideszesek, mielőtt azzal jönnél, hogy nem). Nem vagyok "makizaj rajóngó" (helyesírás megint bukta). Ukrajnához sincs közöm, nyilván sajnálom az ártalan emberéleteket, ami kerül a gazdád és haverjának az ámokfutása. De persze ez szerinted rendben van, csak mert gazdád meg Putyin azt mondja és a többi nem számít.
Megint csak bizonyítottad, hogy "szittyamagyarként" sem írni nem tudsz, sem a történelmet nem ismered.
Én a helyedben nagyon szégyellném magam. Sem írni, sem olvasni nem tudsz, és támogatod bármely nemzet csorbítását, az ott élő emberek életének szétszakítását vagy akár annak elvételét csak mert a pártod azt sulykolja beléd.
"fontosabb mint az ott élő magyarok meg Magyarország"
Pont te meg a hozzád hasonló semmitérők pofázzák állandóan, hogy az értelmes magyar emberek költözzenek el a "hanyatló" nyugatra. Akkor hol is van a magyar érdek megnyilvánulás nálad?
Miért nem költözteted akkor mondjuk haza hozzád az összes kárpátaljai magyart? Ha annyira fontos az ott élők sorsa akkor járulj hozzá, ne csak a neten legyen nagy pofád. Erről ennyit. Nagyon gáz vagy.
#19:
"Hát ha az értelmes alatt a hozzád hasonló töriből bukott, műveletlen fogyatékos magyarellenes barmokról van szó"
Köszönöm a kedves szavakat, emelt szintű történelem érettségim van és mesterszakos diplomám IT-ból (meg középfokú könyvelő végezttségem is). Igen, benéztem részben a száz éves dolgot de nem teljesen azt írtam ha kicsit visszagörgetsz. Nem vagyok tisztában Ukrajna történelmével, mert nem érdekelt a történelmi mivolta. :)
A helyesírásodnál nem a "makizajra" értettem. Ha tudnál helyesen írni, olvasni és szövegérteni akkor tudnál miről van szó. Ebből is látszódik, hogy nem értesz Te semmihez. :)
"sőt nektek fontosabb Ukrajna"
Te tényleg ennyire hülye vagy? Nem vagyok ukrán párti de együttérzek és sajnálom az ott élő vagy onnan elmenekülésre kötelezett embereket. Ha nem lenne ennyire beteg elméd akkor talán tudnál együttérezni is de szerintem te valamilyen pszichotikus anyag hatása alatt állsz vagy rosszabb esetben veled született pszichés probléma. Kezeltsd.
"Hát ha az értelmes alatt a hozzád hasonló töriből bukott, műveletlen fogyatékos magyarellenes barmokról van szó"
Sem műveletlen (ellenben veled), sem ukránpárti nem vagyok, sem magyar ellenes, ahogy mondtam feljebb is. Tudom, nehéz felfogni az agycsökevényeddel de mostmár körülbelül harmadjára, negyedjére elmondva csak tán sikerül felfognod. :D
A "magyarellenesség" nálad abban nyilvánul meg, hogy nem támogatom a trianon előtte területek visszasírását? :D Ember, orbán - gyurcsány - toroczkai gazdáid épp szétverik az országot már vagy 20-30 éve, az nem zavar? :D Szóval szerintem Te vagy a magyar ellenes, nem is kicsit.
"Te meg húzzál harcolni a p@cszongorista haverodhoz ha már annyira fontos neked Ukrajna területe, ne innen ugassál hogy menjenek harcolni helyetted a kárpátaljai magyarok akik sose akartak Ukrajna része lenni!"
Miért mennék harcolni? Nem megoldás a háború. Te vagy háború párti, látszódik is. Ez a fidesz meg a mihasznák retorikája. Jól sikerült...
"Egy olyan államért aggódsz amiről azt se tudod hány éve létezik, Trianon meg nem számít, igazi agymosott műveletlen hazaáruló tahó vagy!"
Nem Ukrajnáért aggódom, hanem sajnálom az ártatlanul kiontott emberéleteket. Bár neked tudom ez nem számít, mert megmondták mit kell mondanod, mivel kell azonosulnod és ha az a gyilkolás akkor neked az is jó. Mi ez, ha nem agymosottság, műveletlenség a részedről? :D
Költött el egyébként Te, menj Oroszországba, ha ennyire jó neked a kommunizmus meg a háború. :) Tahóságról meg szerintem ne is beszéljünk, mert abban verhetetlenek vagytok ti fidesznyik-mihasznák.
#21: Nem most érettségiztem, már viszonylag régebben. :) A te színvonalad viszont elég alja volt, szerintem 8 általánosnál többed nincs. Főleg úgy, hogy a munkámról nyilvánítasz véleményt anélkül, hogy nem is ismersz. :D Tényleg egy senkiházi, a saját anyja nyakán élő utolsó f*reg lehetsz. :D
Nem vagyok pesti, bőven vidéki vagyok és nem csak most "hallottam" Ukrajnáról. De nem is kell ismerni a világtörténelem 100%-át, mint ahogy neked sincs sok mindenről fogalmad. :D
"Aha annyira együttérző vagy hogy dögöljenek meg több százezren egy koszos shthole country területéért, ez aztán az empátia🤡"
Tehát azt mondod, hogy megdögölhet több százezer ember és nem vagy háború párti. Te támogatod a háborút, szerinted kellene szétszaggatni országot meg családokat emberéletek árán csak mert gazdád azt mondja. :D Szóval rám ne vetíts olyan valótlanságot, amit Te képviselsz. :)
"Mellesleg a határon túli magyarok is magyarok, valszeg jobban mint te szóval velük szemben különösen gyomorforgatóan undorító az szöveg amit itt lenyomsz."
Ez megint ilyen "szittyamagyarság"? :D Mi az, hogy jobban magyar valaki? Azért mert ácsingózik Trianon után, amiatt valaki jobban magyar, mint a másik? :D Tipikus fityisz-mihaszna felfogás, mint a "magyarok 97%-a elutasítja a szankciókat" :DDDDDD A magyar nyelvtan mellett a matematika sem megy nektek szóval szerintem hagyjuk, hogy ki is a műveletlen.
"Ja hogy te a hosszú "ó"betűről pofázol, úristen mekkora grammarnazi gyíkarc kockának kell ehhez lenni..."
Nem, nem csak arról. Ha tudnál helyesen írni, akkor nyilván használnád is a saját anyanyelved rendesen. De nem tudsz, szóval ne pofázz nekem magyarságról, meg arról, hogy ki "jobban magyar", mint a másik. :D
"Toroczkai szétveri az országot, ez aztán baromi jó"
Szétverné, ha tehetné. De szerencsére ez nem fog bekövetkezni, remélhetőleg pár éven belül kihullanak a parlament falai közül is.
"Amúgy megsúgom neked azelőtt is harcoltak hogy Putyin bevonult, persze honnan is tudnád te hatalmas nem létező műveltségeddel hogy mikor mi miért történik, mikor azt se tudod mióta van Ukrajna"
De, képzeld tudtam. De attól még nem fogja semmi Putyint kevésbé agresszorrá tenni.
Az a baj, hogy miattatok megy tönkre az ország és ez a fajta, mint Te, annyira agresszívan próbál előretörni, hogy a világ is belepusztul ha hagyjuk, mi, még normálisan gondolkodók. Szerencsére még azért bőven nem vagytok többségben.
"Majd ha nem küldenek fegyvert akkor nem halnak meg emberek! Szerintem a Fidesz meg a Mi Hazánk se mond mást."
Mindkettő támogatja a háborút, orosz érdekek fűzik. A fideszt még értem, mert pávatáncol, de a mihasznák szimpátia miatt csinálják.
Kezdjük ott hogy egy netes fórumon a helyesírásba kötni gáz!
"Szólj Putyin haverodnak, hogy ne háborúzzon. Illetve szólj Orbánnak is, hogy vezesse normálisan az országot, hogy ne elköltözni kelljen innen."
Ja, annyi joguk nem volt, hogy magyarul nem lehessen tanulni, de meghalni Ukrajnáért kötelező..
Te meg szólj annak az Amerikának aki mindenkinek is meg akarja mondani mit lehet, hogy talán nem kéne egy másik termonukleáris nagyhatalom szájában levő, nekik testvér nép kormányát megbuktatni(majdan),és kiprovokalni egy háborút mostanra, többek között a NATO tagság lebegtetésével. Mindezt valahogy mindig a saját határától több ezer kilométerre!
Valahogy a térképeket szemlélve nem a NATO van körbe rakva orosz katonai támaszpontotkal és nem is oroszok dultak fel tucatnyi országot a második wh óta (ők is jó párat, de sehol nincsenek a "demokratikus értékek letéteményese" mögött)
Halkan jegyzem meg hogy már régóta vegzálják a Kárpátaljai magyarokat, de Ti csöndben voltatok.
Most, mikor a harmadik világháború torkában vagyunk, valahogy nem tartjátok reálisnak, hogy a béke érdekében Ukrajna kezdjen béke tárgyalásokba, és adott esetben mondjon le némi területről, hogy ne fogyjanak el az ukrán férfiak, és ne legyen ebből a végén egy utolsó világégés.
De ha valaki Trianont emlegeti , akkor azon röhögtök!
Pedig ha valaki tudja milyen területekről lemondani a békéért, az a magyar nép!
Ti teszitek tönkre a világot ,miközben csont nélkül kiszolgáljátok a nemzetközi baloldal minden beteg húzását, olyan agresszív, több frontos nyomulás
közben,amit nem látott még a világ.
Ami eléggé úgy néz ki hogy komoly eséllyel világháborút is eredményezhet!
Mi csak szeretnék olyannak megtartani, és tovább adni a gyerekeinknek ami eddig szerintünk működött.
Minden mögött Ti álltok, és támogatják azt ami negatívan hat.
Húsz éve kiröhögtél volna ha azt mondom, évente fognak Budapest utcáin felvonulni a melegek, köztük jópáran direkt a többséget ingerlő módon!
Ki röhögtél volna ha azt mondom hogy a legnépszerübb csatornákon ömleni fog a meleg probaganda, ha azt modntam volna hogy egy pedo tanárt csak hosszas totojazas után fog eltelni az ellenzéki sajtó, és az ellenzéki pártok..
Hogy a 2010 és években, nemzetközi bal, keblére öleli a harmadik világot.
Éljen minden euróbába igyekvő arab, fekete!
Hogy Európában le fogjátok nézni azt, sőt, rasszizmusal vádoljátol azt aki nem térdel azért , mert az USA anno rabszolgákat tartott!
Röhögtél volna ha azt mondom hogy újra írjátok a történelmet, és évszázadokkal ezelőtt élt kiemelkedő személyek szobrait tüntetitek el, mert a mostani értelmezésetek szerint nem volt elég libsi!
Migráció,itthon a cigányok esztelen védelme, BLM, Lmbtq, globalizáció, woke, cancel cultur....
Ez mind Ti vagytok!
Ezek titeket is elfognak tüntetni.
A legszebb hogy a most 20 éves swj, 40 évesen valószínűleg majd megkapja ha nem ért egyet valami tök új beteg borzalommal, hogy ő is valami fob.
Ahogy a libsi haverom mert szerinte az a nő aki annak született. :)
Gyönyörű világot hoztatok össze!
Nem Orbán miatt kell elsősorban aggódni ma már!
Ebben a globális kútmérgezésben ő csak egy apró kellemetlenség nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!