Toroczkai László meg fogja fosztani tisztségeitől az ilyen magyarellenes, komcsi történészeket?
Nem tudom miért nem tudja a sok "ősmagyar" elengedni már végre ezeket a Trianoni dolgokat. Nyilván nem volt szép húzás de a f*sznak a rossz oldalán álltunk mindig, nem tudom mit várt bárki is.
Ennyi év távlatában pedig sokkal rosszabb lenne mindenkinek (kivéve a nagy "ősmagyarokat", akiknek javarésze a magyar nyelvtant és történelmet/kultúrát messziről kerüli).
Szerencsére a mihasznák nem fog kormányra kerülni. Ritkán lehet elmondani azt, hogy egy párt rosszabb legyen, mint a fityisz meg Fletó a baloldallal együtt de nekik sikerült ezt is megugrani. 👏
Ukrajna meg engedje el a Donbaszt meg Krímet! Vagy az már annyira nem tetszene? Mondjuk nem tudom mit csodálkozok, nektek minden fontosabb mint Magyarország...
#8: akinek igazán fontos Magyarország az nem hadovál össze ilyeneket, mint Te és nem sóvárog olyan dolgok után, ami nem is az ő életében történt. Közöd nem volt a trianoni időkhöz.
Az, hogy Ukrajna mit meg hova adjon vissza, az legyen a saját döntése, tudtommal mi itt élünk Magyarországon (már aki persze).
#5: De, "ősmagyar", "szittya-árja" f*szomsetudja magyarnak gondolja az összes magát, más nem is létezik számukra.
Mivel lenne rosszabb? Gazdaságilag mindenképp, mivel az elcsatolt területek javarésze elmaradott vagy hasonló "állapotú", mint nálunk a megyék javarésze - tehát ramaty. Még több embert kell eltartaniuk az adózóknak, mivel valószínűleg a visszacsatolandó területekről is elvándorolnának az értelmesebbek a visszacsatolás hallatán.
Erkölcsileg: megint szétszakítanánk családokat, embereket egymástól, mégha fizikailag nem is annyira "észrevehetően". Másfelől, nem hiszem, hogy sok ember élne azokból az időkből, amikor mindez történt és emiatt sóvárognának. A többiek pedig ebbe születtek, az az anyaországuk, amiben jelenleg laknak. Szóval sem nekik, sem nekünk nem lenne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!