Akiknek nem tetszik a Vármegye szó, mint közigazgatási egység elnevezés, azok mind baloldaliak?
Semmi baj nincs a "vármegye" szóval.
Szerintem ad egy kis pluszt ez a régies elnevezés a fogalomnak, mert az, hogy megye, szerintem rosszul hangzik magában.
Én politikailag semleges vagyok, de úgy vélem, inkább az ellenzékieknek nem jön be a dolog.
meg akik nem fogják fel, hogy 1949ben a rákosiék változtatták ezt meg
de mit várjunk tőlük? azt sem fogják fel, hogy ki volt azaz apró antal, és milyen jelentősége van
Te sem vagy fideszes, szóval igazoltad a kérdést.
Van itt a fideszes felhasználók között olyan, akinek nem tetszik a vármegye szó?
Szerintem nincs.
De ha van, akkor jelezze.
Ezektől a múltba révedő baromságoktól nem lesz egyszerűbb az ügyintézés, nem lesz olcsóbb a kenyér, és már az a királyság sem létezik, amelyik életre hívta.
És nagyon igaza volt Lázár Jánosnak, hogy hagyon sok ember él még, akiknek az ispánokról, Vármegyékről a saját vagy a felmenőik cselédsorsa jut eszükbe.
#8 Csak szólok, hogy a református egyház Hajdú-Bihar vármegye keleti részén ingyen osztja az ételt.INGYEN! Tehát itt lényegében 0 ft-ból meglehet élni.
És ezt csak a kormány, és az egyház együttműködésének köszönhetjük, amely még sok gyümölcsöző termést hoz az országra.
Csak szólok, hogy az állam ezer milliárdos állami vagyonokkal tömi ki az egyházakat ingyen - azzal, amit azok az emberek hordtak össsze akik most ingyen kajára szorulnak - , szóval az a minimunm, ha legalább pénzt nem kérnek azért a kajáért amit szétosztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!