A cigányok alternatív elnevezése, mint hideg-indiai valóban a legeslegkorrektebb lenne?
Figyelt kérdés
Isten ments, hogy ezzel oldanánk meg brazilos honfitársaink (most hadiállapot van: bajtársaink) problémáját, de ez éghajlati alapokon simítaná el a konfliktust.2023. febr. 7. 00:17
2/18 anonim válasza:
Átnevezgetés helyett inkább kezdhetnénk valamit a helyzettel...
3/18 anonim válasza:
Ott a gond, hogy sehogy nem akarják, hogy meg legyenek nevezve.
4/18 anonim válasza:
Túl sok a szabadidőd - hülyeségre!
5/18 anonim válasza:
Talán jó lenne, de szerintem ezt sehova se tudnak tenni :D őszintén szerintem ok szeretik a cigány megnevezést, sokuk büszke is rá. Mi hiába akarunk jobb nevet találni rájuk, meg nekem is idegen, hiába ez lenne demográfiailag a megfelelő talán .
Másrészt valóban nem itt gyökerezik a társadalmi probléma megoldása.
6/18 anonim válasza:
Több cigányt is ismerek. Cigányként nevezik magukat. Szóval szerintem nincs miről beszélni.
8/18 anonim válasza:
Egy időben fiatalnak hívták őket, a legújabb pollkorrekt elnevezés a "gyermek".
9/18 anonim válasza:
Hideg indiai? Fiatal? Gyermek?
Kik találják ki ezeket a baromságokat? És miért nem kérdezik meg a cigányok véleményét, mielőtt rájuk agatják ezeket a sz*rokat?
10/18 anonim válasza:
Asziganosz a helyes megnevezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!