Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem határolódnak el a gyerekmegrontó tevékenységektől?

Figyelt kérdés
Eddig nem tartották problémának, ha gyerekek homoszexuális rajzfilmekkel, filmekkel, reklámokkal stb. találkoznak, de most a legújabb, hogy már Budapesten is van olyan drag queen show, ahova gyerekeket el lehet vinni. Volt itt erről egy kérdés ma, és a liberálisok ahelyett, hogy elítélték volna, elkezdték ezt is védeni, hogy nem bizonyított, hogy ártalmas, meg hogy ettől senki nem lesz meleg, sőt, még olyan is volt, aki szerint kifejezetten jót tesz a gyerekeknek.
2023. márc. 22. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
81%
#59: Hát, ebből még mindig nem derül ki, hogy hol van, csak hogy állítólag valahol van. Szokásos színvonal.
2023. márc. 22. 23:09
 62/70 A kérdező kommentje:
#60: A fotót még nem törölte a Facebook elnyomó cenzúra. Gondolom azt a képet biztos Orbán photoshoppolta össze a szabadidejében.
2023. márc. 22. 23:10
 63/70 anonim ***** válasza:
84%
El tudom képzelni, hogy az origónál hogy telik egy átlagos nap. Bemegy a dolgozó és elkezdi keresni, hogy hol lesznek drag show-k és hogy melyikbe lehetne épp belekötni. Ha nincs belföldön, akkor keresnek külföldön, nem probléma. Alig várják, hogy találjanak valamit, amivel titeket hergelhetnek, ti meg jól bekajáljátok 😂
2023. márc. 22. 23:16
 64/70 A kérdező kommentje:
#63: Az nem változtat a tényen, hogy szerintetek teljesen rendben van a drag queen show gyerekeknek. Lásd #47-es hozzászólót pl.
2023. márc. 22. 23:18
 65/70 anonim ***** válasza:
83%
Mi (en legalabbis) nem a #47-es hozzaszolok vagyunk.
2023. márc. 22. 23:20
 66/70 anonim ***** válasza:
97%
#64: Szerintem ezek felnőttek szórakoztatására valók, bár kétlem, hogy trauma érne egy gyereket, ha ilyet látna. Valószínűleg viccesnek találnák. Egyszer láttam már egy ilyen show-t, nem volt benne semmi durva. "Elénekeltek" (tátogtak) pár dalt, meg mondtak pár viccet. De oké, ne legyen gyerekeknek, ezt el tudom fogadni. Az viszont, hogy valaki azért kapja a fizetését, hogy ilyesmikre vadásszon és ezzel idegesítsen, illetve hergeljen titeket 0/24, az szerintem nem jó.
2023. márc. 22. 23:28
 67/70 anonim ***** válasza:
11%

lehet hogy donáth anna viccesnek találta

csak mi nem találjuk viccesnek a donáth annát

2023. márc. 22. 23:34
 68/70 anonim ***** válasza:
96%

Én azáltal "ítélem el", hogy a saját gyerekeimet nem viszem oda és kifejtem - itt is, most is! - hogy szerintem nem kell gyerekeket ilyen helyekre vinni.

Hozzáteszem: ezt nem gondolom LMBTQ problémának, egy gyereknek nem kell heteroszexuális, hagyományos meztelenséget sem látnia (pl. kr.vákat se kellene, meg a videoklipekből, reklámokból, utcai plakátokról rájuk ömlő irgalmatlan mennyiségű testiséget és szexualitást - amivel a debil fideszesek egyáltalán nem foglalkoznak).

Ahhoz fideszes agykárosultnak kell lenni, hogy azt gondold, hogy egy heteroszexuális férfi/nő pucér hátsója kifejezetten jól hat a gyerekekre (mintha egy meztelenkedő plakátra rá volna írva, hogy akit ábrázol, az melegként vagy heteróként pucérkodik rajta!).

Szóval én elhatárolom a saját gyermekeimet az ilyen ingerektől és erre biztatok másokat is. A fidiótáktól az különböztet csak meg, hogy mások gyermekeit én nem szeretném helyettük nevelni (és elvárom, hogy az enyémeket se ők neveljék helyettem, a 30-as IQ-jukkal!). Elismerem más szülők jogát arra, hogy ők is eldöntsék, ha elég érettek hozzá, hogy a gyermekeiket milyen értékek mentén nevelik!

2023. márc. 23. 09:54
 69/70 A kérdező kommentje:
#68: Csak van különbség, hogy egy jó nő vagy hapsi van egy reklámplakáton, meg aközött, hogy női ruhába bújt gusztustalan férfiak táncolnak. A kettő nem ugyanaz, az utóbbi természetellenes, és szerintem a gyerekeknek károsabb.
2023. márc. 23. 12:59
 70/70 anonim ***** válasza:
95%
Vacsoraert olni viszont teljesen termeszetes dolog, a termeszetben legalabbis az, akkor azzal nincs baj, az mehet?
2023. márc. 23. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!