A liberálisok miért nem határolódnak el a gyerekmegrontó tevékenységektől?
lehet hogy donáth anna viccesnek találta
csak mi nem találjuk viccesnek a donáth annát
Én azáltal "ítélem el", hogy a saját gyerekeimet nem viszem oda és kifejtem - itt is, most is! - hogy szerintem nem kell gyerekeket ilyen helyekre vinni.
Hozzáteszem: ezt nem gondolom LMBTQ problémának, egy gyereknek nem kell heteroszexuális, hagyományos meztelenséget sem látnia (pl. kr.vákat se kellene, meg a videoklipekből, reklámokból, utcai plakátokról rájuk ömlő irgalmatlan mennyiségű testiséget és szexualitást - amivel a debil fideszesek egyáltalán nem foglalkoznak).
Ahhoz fideszes agykárosultnak kell lenni, hogy azt gondold, hogy egy heteroszexuális férfi/nő pucér hátsója kifejezetten jól hat a gyerekekre (mintha egy meztelenkedő plakátra rá volna írva, hogy akit ábrázol, az melegként vagy heteróként pucérkodik rajta!).
Szóval én elhatárolom a saját gyermekeimet az ilyen ingerektől és erre biztatok másokat is. A fidiótáktól az különböztet csak meg, hogy mások gyermekeit én nem szeretném helyettük nevelni (és elvárom, hogy az enyémeket se ők neveljék helyettem, a 30-as IQ-jukkal!). Elismerem más szülők jogát arra, hogy ők is eldöntsék, ha elég érettek hozzá, hogy a gyermekeiket milyen értékek mentén nevelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!