Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem határolódnak el a gyerekmegrontó tevékenységektől?

Figyelt kérdés
Eddig nem tartották problémának, ha gyerekek homoszexuális rajzfilmekkel, filmekkel, reklámokkal stb. találkoznak, de most a legújabb, hogy már Budapesten is van olyan drag queen show, ahova gyerekeket el lehet vinni. Volt itt erről egy kérdés ma, és a liberálisok ahelyett, hogy elítélték volna, elkezdték ezt is védeni, hogy nem bizonyított, hogy ártalmas, meg hogy ettől senki nem lesz meleg, sőt, még olyan is volt, aki szerint kifejezetten jót tesz a gyerekeknek.
2023. márc. 22. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
79%

@23 "a kérdés csak az,hogy milyen mértékben és milyen irányba befolyásolja a gyermekeket,ezt kutatni kellene."

Ebben egyetertek veled. De ha ezt az allaspontot kepviseled, akkor miert itelkezel is egyben, hogy ez megrontas? Hiszen sajat bevallasod szerint sincs megfeleloen kutatva ez a terulet, tehat mi az alapod ra, hogy itelkezz?

2023. márc. 22. 22:15
 52/70 anonim ***** válasza:
87%

"A liberálisok miért nem határolódnak el a gyerekmegrontó tevékenységektől?"

"És megmagyarázza. Ilyen nincs, baszki."

Ha nem akarsz magyarázatot, minek tetted fel a kérdést?

2023. márc. 22. 22:18
 53/70 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell kutatni. Lehet, hogy napi fél deci vörösbor jót tesz egy gyereknek, de valószínűbb, hogy nem, ezért nem kell kutatni, hanem megvárni, amíg 18 éves lesz, és majd akkor iszik, amit akar.
2023. márc. 22. 22:19
 54/70 anonim ***** válasza:
4%

51-nek.

Nem ítélkezek ezek a show-k felnőtteknek szólnak 100 százalékban.Aki látott már ilyet az tudja a műsorokban szexuális utalások,trágár beszéd és szexualitással kapcsolatos témák szerepelnek.Ezek közül egyik sem való a kiskorúaknak ha a TV-ben ilyen műsorszám menne ott simán kiraknák a 18-as karikát.Itt miért engednek be gyermekeket?A kérdésem csupán költői?

2023. márc. 22. 22:25
 55/70 anonim ***** válasza:
68%
#54: Én is kérdeztem, hogy hol visznek Budapesten ilyen helyekre gyerekeket, de most már az én kérdésem is költői :)
2023. márc. 22. 22:30
 56/70 anonim ***** válasza:
36%
nem azért kell róla törvény, mert van, hanem azért, hogy ne is legyen
2023. márc. 22. 22:32
 57/70 anonim ***** válasza:
81%
#56: De a kérdező azt állította, hogy van. Hogy lehessen erre érdemben reagálni, ha nyilvánvalóan hazugság már maga az állítás is?
2023. márc. 22. 22:37
 58/70 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem nem kell kutatni."

Tehat eleg csipobol ravagni dolgokra hogy ez jo ez meg nem jo, nem is kell kutatni a dolgokat? Ha igy tettunk volna, meg mindig lehetne kapni szepen vilagito, radiummal megfestett uditoitalokat meg cukorkakat.

2023. márc. 22. 22:48
 59/70 A kérdező kommentje:
#55: [link]
2023. márc. 22. 22:56
 60/70 anonim ***** válasza:
84%

Egy mandiner cikk, ami az origóra hivatkozik. :DDDDDDDDDDDDD

Ráadásul több facebook bejegyzést már töröltek is belőle.

Szóval valószínű, hogy a kormánypropaganda újabb szánalmas hazugságát nyalta be szegény kérdező.

2023. márc. 22. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!