Toroczkai is úgy hazudik mint a vízfolyás?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=661rHZUZTPM
Elsp három perc. Úgy vágott meg a csatornájára egy videót, hogy teljesen kiemelt egy részletet a kontextusból, és olyan állításba kapaszkodott bele ami abban a formában el sem hangzott.
Nagyon fideszes fakenews és rogán propagandaminisztérium szaga van ennek a Toroczkainak...
2023. márc. 19. 19:06
11/17 anonim válasza:
Jééé, egy politikus hazudik?
Ne b-sszá má, hát ilyet még nem is láttunk, a következő mi lesz, nincs is Télapó?
12/17 anonim válasza:
Nem lehet esetleg, hogy a Kurtizán vágta meg úgy a videót, hogy úgy tűnjön, mintha Toroczkai hazudna? Á, felejtsd el, kommunistáknak köztudottan nem szokásuk az ilyesmi :D
13/17 anonim válasza:
Én mondjuk pártállástól függetlenül kellően intelligensnek tartom mindkét személyt, hogy ide oda üzengetés, meg videóbevágások helyett leüljenek, és egy élő adás keretein belül vitassák meg a problémáikat. Ezt a jelenlegi szituációt egyikükhöz sem érzem teljesen méltónak.
14/17 Fsms válasza:
Nem tudom miért volt erre szüksége Toroczkainak. Tök pitiáner a végrehajtó maffia hoz képest. Ott profin felderítette és amit mondott az beigazolódott. Jelentős társadalmi haszna is volt annak, amit csinált.
Inkább az ilyen ügyekre kellene több időt fordítania, mint a szokásos háttér hatalom mantrázása.
15/17 A kérdező kommentje:
Toro is ugyan úgy a fideszes populizmust nyomja, ès a fideszes hazugsàggyàrtàsi módszerekkel operàl. Nem vèletlen mondjàk hogy az ő kutyàjuk kölke.
2023. márc. 20. 08:06
16/17 anonim válasza:
"Nem hazudtam, csak nem bontottam ki az igazság minden részletét." Mondá' egy bölcs.
17/17 anonim válasza:
Pontosan ez kezd nekem is nyilvánvalóvá válni vele kapcsolatban (is), hogy nyomja a populizmust, mint a Fidesz. Illetve ő is kiragad személyeket, megnevezéseket, amiket aztán 20-szor elismétel (pl.: disznófejű nagyurak). Egyébként még a választások előtt voltam egy MH utca fórumon, ahol elmondta, hogy ő nem kéri, hogy benne bízzanak az emberek, hiszen ő is politikus. Hát oké akkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!