Ha megint kicsúszik a lefolyócső, és éppen akkor, amikor a mosogatógép megy, mit tehetek?
Nem tudok kiigazodni rajta, hogy ez melyik szakasza a vízcsőnek, honnan hova tart a víz ott.
Ugyanabból a vízforrásból megy a konyhai csapvíz, a mosógép, és a mosogatógép is. A mosógépen hozzáférek a gombokhoz és talán van vészgomb, de a mosogatógép olyan, hogy nem férek hozzá a gombokhoz, amikor kinyitottam.
Mivel egyszer kicsúszott a lefolyócső, attól félek, hogy egyszer megint megtörténik, és éppen akkor fogok mosni vagy mosogatni a géppel.
Ha ilyen történik, mit lehet tenni? Járhat a gép úgy, hogy többé nem jut hozzá vízhez? Ha kinyitom, hogy kikapcsoljam, akkor az egész víztartalma eláraszthatja a konyhát. A csövet legalább tudnám valamilyen edénybe tenni, hogy oda küldje ki az elhasznált víztartalmat, amíg jár.
Hát én ezt a kérdést nem értem.
Mi csúszik ki és honnan? Hogyan van rögzítve?
"Járhat a gép úgy, hogy többé nem jut hozzá vízhez?"
Mi?
Egyébként ha a mosogatógépnek kinyitod az ajtaját, az automatikusan félbeszakítja a programot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!