A sok EU ellenes Fideszes miért gondolja azt, hogy jobb lenne Kelet hóna alatt lenni, mint Nyugat hóna alatt lenni?
Önálló gazdaságra eleve képtelen ország vagyunk minden szempontból, mivel nincs saját iparunk, a mezőgazdaságunk piacképtelen a térségben, valamint semmi tapasztalatunk és innovatív képességünk nincsen. Valaki hóna alatt kell megélnünk "banánköztársaságként".
De mitől lenne jobb Oroszország, Kína, Türk Tanács országai hóna alatt élni, mint Nyugat hóna alatt? Ráadásul úgy, hogy pl. Kína is Nyugat hóna alatt él valamilyen szinten és onnan kapaszkodott fel valamelyest az utóbbi évtizedekben.
@20
1. Hallott magad. Konkrétan az állami egészségügybe nem tudnék egy éven belül klinikai szakpszichológus találni, aki foglalkozik a transzneműség etikailag korrekten. Nem beszélve más problémákról. Mindig kifogja magának magyarázni, valami ezoterikus zagyvasággal, mert gatekeeping könnyebb, minthogy a munkáját végezné annyi pénzért. Lehet menni a magánba. Igen ez az az emancipáció problémák egyike, hogy egy szakember direkt nem akar képben lenni, amint elég pénz nem kap a pofájába. Diszlexiásként én meg voltam türve, hogy létezem az iskolában. Tudod lehet menni dolgozni, hanem tetszik, hogy valami "holmi" tanulás eltéréssel.
2. Biztos nincs kolbászból a kerités, de az se lopják el látványosan. Bocs, de a nyugat kritizálás a legnyugatibb dologba világon. Ők ezen túl jutottak. Az, hogy itthon a kritikát relativizálja egy jól élő társaság nem vezet sehova és nem produktív.
3.
Szerint a vallás egy hobbi a sok közül. Tesszék úgy kezelni, hogy saját pénzéből csinálják meg maguknak. Nekem oktatás kell nem egy újabb neo-elektikus sámán dóm a puszta közepére, amire rádobtak egy keresztet túlárazva.
4.
Korrupcióellenességben mindenki megtud egyezni. Na egy Partizánban egy transztémában konfliktus lesz, mert gusztustalak gondolja pár (meleg, aki azt mondja, hogy akkoris b@zi vagyok nem meleg...) ember ott, de terelnek. Ennyi múlik, hogy nem negatív lejáratóan beszéljenek erről. Egy Osztvár Zsolt féle influencer a bulvárból jártas akármennyire melegnek gondolja magát tud beszélni barmiről. Azzal se értenék egyet, hogy vezetségbe a Karácsony-féle alapjövedelemet egyből vagy kitudja hol járnak Budapesten.
5. Mintha a fidesz tömb pont ugyan ezt nem engedheti meg magának bármikor. Infláció súlyossága. Komolyan velük változtak rendszer valamikor egy tárgyaló asztalnál. Attól, hogy azt mondod "Ez védhetetlen" hangsúlyozva nem lesz senki se előrébb. Itt befagy a diskurzus.
Romkocsmákba nem reprezentatív a társadalom, ezért nem veszik észre jólét közepén mi van. Kisebbségi aktivisták, ettől szenvednek, mert ott valakik jobban tudják mi a baja az országban mindenkinél. Nem ismerik fel, hogy sokkal több tengelyen van sok metszett és a ő metszettükben élnek. Alsó középosztálybeli fehér heterók emberek a nagyrészük, akik benyelik a régi nyugati kolonizációs társadalmi nézeteket. Angol viktoriánus nézetek a nőkről és a férfiakról. Innen jön, hogy a transzneműségek gusztustalanak fogják fel. A fideszesek nagyrésze úgyan úgy benyelik ezt. Na ez az a woke gondolatok, amitől félnek. A kritika a privilégiumaig letoljása miatt. Hogy szegények nem olyanok mint tik vagyok.
De a multik bármikor kimehetnek az országból, ha egy példaul egy Ukrajna feljött volna. Nyilván mint én egy diszlexiás egy klasszikus irodai munkát nem fogok végezni. Vagy elkezdenek nem kuli aktamunkákat adni és én máris feltudom venni velük a versenyt vagy mehetek mást keresne.
1,
Nem tudom, hogy jön ez az általunk feszegetett 1 -es ponthoz, de legyen.
Transzneműség: Transz = Túl, át, keresztül, stb. (Itt inkább váltani) A gender, az világos, gondolom. A nők XX kromoszómával rendelkeznek, a férfiak XY -nal. Nem vagyok biológus, orvos vagy ilyesmi, de a rend kedvéért.
Ahhoz hogy egy "transznemű" a nevének megfelelően nemet válthasson, az összes sejtjében a DNS -ben a fent taglalt kromoszómát ki kellene cserélni.
A hormonkezelés. és a külsőségeket megváltoztató műtétek ezt nem oldják meg.
Ha én "ciszgender" férfiként levágatom a tökömet, és egy vaginának látszó képletet műtetek magamra, nem leszek nő.
Ha másnak képzelem magam, mint a testileg adott nemiségem, akkor nem a testemet kell megcsonkíttatni, és a hormonrenszeremet szétbarmolni, hanem a kis buksim tartalmát hozzáigazítani a hardverhez.
Ha van egy Nvidia videokártyám, és én feltettek az oprendszerre egy AMD Radeon drivert, akkor nem az a megoldás, hogy kidobom az NVidiát, és veszek egy Radeont, hanem letörlöm a Radeon drivert és felteszem az adott hardveremhez passzoló illesztőprogramot.
Tetszik már érteni?
Ha nem ömlene a fősororból a gender agymosás, akkor nem lenne ennyi sérült, bizonytalan ember efelé terelve. Igaz az erre épülő biznisz is kárát látná.
És még EU -s határozatot se kellene hozni, hogy a férfiak szülhetnek.
Valamint J.K Rowling könyveit se égetnék, mert kijelentette, hogy köszöni, ő "menstruáló személy" helyett inkább maradna "menstruáló nő"
De, kösz, hogy ezt a világ nyilván jelentős részét érintő transznemű problémát idehoztad.
Nyilván Hollywood, a techcégek, az EU, és a regnáló amerikai Demokrata párt bal szárnya után még a te támogatásod kellett nekik.
2,
Ezt tisztázd kérlek, hogy hogy érted...
A nyugat kritizálás a legnyugatibb dolog? És ezt kik, milyen jól élő társaság relativizálja?
Miért nem produktív kritizálni valamit ami súlyos hibállak terhelt?
3,
És nem kaptál oktatást? Miért nem vallasz színt, hogy az ellenvetésed oka nem más, mint a kerszténység elleni ellenszenved. Őszintébb lenne.Csakhogy akkor be kéne látnod, hogy az ellenszenved a tied, és az nem közügy, vagy politikai fogalom.
Hasonlítsd már össze, hogy mondjuk 10 év alatt hogy aránylik ez a templom összeg az oktatásra fordított büdzséhez... Lepkefing, 1-2 molekulája.
De tudod mit, ok. Igazad van. Ne költsünk egyházra, de: Nuku adó 1 %, nuku civilnek nevezett szervezeteknek bármi állami pénz, nuku NKA(nemzeti Kultúrális Alap), nuku színházak. Mert ezek is hobbik, és a lakosság alig észrevehető hányadának fontosak. Hogy tetszene? Én lenyelném, hogy ha 1 templom nem kapna 1 állami forintot se, de szerintem a te szád állna félre, ha a libsi művész, civil világ úgyanúgy pénzcsapok nélkül maradna. Mert kapnak állami pénzt, légy erős. Az oktatásban az az összeg is jobb helyen lenne, úgy, mint a templom esetén.
4,
Igen, korrupcióellenesség, meg legyen mindenki jó ember és szeressen mindenki mindenkit. fingjunk oxigént, szipkodjuk vissza az üvegház-gázokat. Ok, jól hangzik, Indulj el a választáson, rád szavazok, és vezesd be. Sehol nem lesz ilyen, megsúgom. Korrupció van, volt lesz, és nem tudod üldözni, mert az ember mohó. Ahol sok karrierlehetőség van, ott egy részét elcsatornázza az ilyen elemeknek, nyugat azért kevésbé korrput, nem azért mert szebb jelszavai vannak. Leszerelték a gazdaságunkat és az elitünk csak az állami járadékvadászatból tud pénzt szeretni. Loptak a ballibsik 2010 -ig, lecserélték őket a Fideszre, most ők lopnak. Ébredj fel, ha már woke...
5,
Be is fagy a diskurzus, ha akadékoskodni kezdesz amiért én Öszödöt védhetetlennek nevezem...
Gondolod nem hallgattam végig a libsi értelmiség összes mosdatását, hogy kiforgatták? Meg Gyurcsány épp arról beszélt hogy milyen modern országot szeretne? Meghogy ez színvallás volt az egész korszak hibáiról? De, ismerem, kösz, és nem nyalom be.
Romkocsma: Kár ezen lovagolnod. Azt állítottad, hogy a multik térhódítására nincs panasza senkinek. Én erre hoztam fel a romkocsmákat, hogy max nekik nem. Példaként szerepelt a kommentemben. Attól, hogy te azt mantrázod, hogy de a romkocsámsok kevesen vannak, ez a helyzet még szopás a lakosság többségének.
Nézz szembe vele, hogy a helyi vállalatok multik rovására való kiszorítása sokkal több kárvallottat termelt, mint haszonélvezőt.
Multik: Igen, kimehetnek, és? Lemondanának a piacról? Vagy az olcsó kizsigerelhető munkaerőről?
Ukrajna? Hogy jőn ide Ukrajna? És mitől jött volna fel? Ott ugyanúgy elherdáltak mindent, mint nálunk. Nincs miből feljönnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!