A sok EU ellenes Fideszes miért gondolja azt, hogy jobb lenne Kelet hóna alatt lenni, mint Nyugat hóna alatt lenni?
Önálló gazdaságra eleve képtelen ország vagyunk minden szempontból, mivel nincs saját iparunk, a mezőgazdaságunk piacképtelen a térségben, valamint semmi tapasztalatunk és innovatív képességünk nincsen. Valaki hóna alatt kell megélnünk "banánköztársaságként".
De mitől lenne jobb Oroszország, Kína, Türk Tanács országai hóna alatt élni, mint Nyugat hóna alatt? Ráadásul úgy, hogy pl. Kína is Nyugat hóna alatt él valamilyen szinten és onnan kapaszkodott fel valamelyest az utóbbi évtizedekben.
Pfff...
Igen, sok tehetség nyugatra ment, mert igen, kint magasabbak a bérek.
Mikor Orbán átvette a kormányt nézd meg hányszoros volt és nézd meg most hogy aránylik... Hát nem akkor álltunk közelebb a nyugathoz.
A határok nincsenek lezárva, kb 1 éve jártam Németországban, tapasztaltam.
Az hogy közel-kelet fölöslegessé vált néptömegei közül csak az jöhet, aki a belépési ponton menedékjogért folyamodik, és a zöldhatáron ellenőrizetlen beáramlát nehezítendő kerítést emeltek, na ez csak a jóemberkedő jólétbe beleájult woke libsiknek baj. Te hány közel-keletit szállásoltál el, és tartasz el? Hmmm? Hány dolgozik a cégednél?
Azok a vadbarmok, akik ellőtte kormányoztak, eladtak 190 állami vállalatot, felvettek egy giga IMF hitelt, csináltak 12 % -nyi munkanélküliséget, 7 % -os GDP visszaesést(A lengyeleké 1 % - ot nött) Amikor nálunk összejött 1 azaz egy %, akkor a csehek, szlovákok, románok 7 körül, vagy afölött nőttek, lásd tátrai tigris. Na ennyi volt kormányon a mostani ellenzék innovációja. Pont mint egy alkoholista családfő, aki elad bútort, műszaki cikket, és amig az tart, addig van mit enni. Gratulálok, hogy ezeket várjátok vissza.
13.
Hallottál olyanról ex-muslim-ok, mert senki se állt bele itthon, hogy ilyennek menekülnek főképpen. Az európai emberei jogok és értékek nem woke ábrándok, ha valami nem tetszik lehet menni keletre vagy a közel-keletre. Komolyan emancipációs törekvések mióta jogfosztás. Fidesz annyira ért a gazdasághoz, mint az előző kormányok. Csak nem volt egy gazdasági válság, mert tucatnyi ember Floridában azt gondolja, hogy bármennyi lakáshitelt fel lehet venni bármikor. Úgyan úgy Orbánhoz hasonló alakokat választanak meg mióta.
# 14:
1, Fordítva ülsz a lovon. Te senkit nem küldsz se keletre, se sehova.
2, Ha valahol elcseszik a rendszert, akkor az a megoldás a méltatlankodóknak, hogy menj ide, vagy oda ha nem tetszik?
3, Ha mégse ment keletre talán nem kelet hónaljába vágyik
4, Valószínüleg nem igazán kedveled a Fideszt. Ugye ti vagyok felháborodva legjobban, ha az a válasz a vér-fideszesektől, hogy ha nem tetszik, szavazz a Gyurcsányra. Hogy ízlik? Ez nem így működik, hogy ha valaki kritizál, hogy lehurrogod azzal, hogy menj ide, meg oda ha nem tetszik, te nagy demokrata, meg emancipatőr.
5, Remélem nem arra akarsz utalni, hogy akik eladták az országot, azok nem buktak volna meg, dehát jött a válság... Jelzem, most is az van. Nem kicsit,nagyon.
15
1. Lehet ilyet mondani ide oda menj. Máshogy fogalmazzák ez ide nem kell ez, mert nem tudom random gyerekek.
2. A világ világ ide oda migrálnsk költözik az emberek. Nem új fejlemény. Kérdezt meg a volt gyarmat múltú országokat.
3. Helyette hozzák a közel kelet unortodox dolgai keresztbe csomagolva.
4. Konkrétan megpucsolták az országot alkotmányosan és az ellenzék nagyrésze erre azt csinálja, hogy elindul a választáson viccpártal együtt. Ennyi a véleményem, hogy "szavaz a Gyurcsányra".
5. Régóta öngerjedő anti-demokratikus méregtört ki Magyarországon oldaltól függetlenül és ennek az élére valakiknek bele kell állni, ha egy tömeget meg lehet vele mozgatni lehet képviselni. Sokan nem is tudják, de valamelyik összeesküvés-elméletben hisznek ami befolyásolja a politikát itthon.
Ha senki se pénzeli az oktatás és a minőség tanulási körülményeket, akkor garantált, hogy eladni tudják az országot majd. Okos németek, franciák kitudja megtervezik. Magyarok összerakják. Többiek nem panaszkodnak erre.
1, "Lehet ilyet mondani ide oda menj. Máshogy fogalmazzák ez ide nem kell ez, mert nem tudom random gyerekek."
Ezt nem tudom értelmezni. Mit akartál ezzel?
2,
Akkor nem értetted meg, hogy miről beszélek.
Nem azt mondtam, hogy nem költöznek emberek ide vagyida, hanem azt, hogy ha valaki panaszkodik pár rendszerszintű problémára, akkor annak nem azzal kell lerendezni a panaszát, hogy "menj Kínába, ha nem tetszik"
3, Talán nem egy woke-libernyákot fogok arról megkérdezni, hogy ez unorthodox Közel-Kelet e. Amúgy ha zavar a Közel-Kelet itt meghonosodó ideológiája(Ahogy azt állítod) akkor a migráció(ami szerinted normális) Közel-Keletről miért is elbagatellizálandó.
4,
Ha nem a neked tetsző oldal nyer, akkor az neked már puccs? Bepúposkodott ide a régi heti-heteses gárda? Kiszoptatok a választáson negyedszer 2/3 -addal. Nem véletlenül. Az ideológiáidat leginább visszhangzó SZDSZ kiesett a parlamentből. Nem véletlenül. Egy ideig benyalták az emberek hogy ti nyugatosítotok, meg a 21. századba rúgdossátok az országot, de az idő megmutatta, hogy kik vagytok.
5,
Oldaltól függetlenül, mi? Na ne hamukázz.. Ezt az mondja, aki szerint itt puccs volt. Tudod kit nézz hülyének.
Összeesküvés-elmélet: Nevezd nevén, hogy milyen konteóban hiszek szerinted.
Eladott ország:
Körülbelül 5x annyi mérnökünk van, amennyi el tudná látni a magyar ipart. Ezt onnan tudom hogy most a külföldi multiknál is dolgoznak mérnökök, + egy jó csomó külföldre ment. Meg ne magyarázd már, hogy azért adtak el mindent mert hülyék voltak üzemeltetni. A mérnök üzemeltette, a komcsi pártelit meg eladta. Attól, hogy erre a belpesti romkocsmákban nem panaszkodnak, még ennek a következményeit viseljük.
Felcserélted az okot az okozattal.: Nem azért adtak el mindent és jött ide a sok multi sok rabszolgatartó teleppel, mert szar az oktatás, hanem azért csúszott lejjebb az oktatásunk, mert leszerelték a lényeges ágazatainkat, és az összeszerelő-üzemekhez már nem kell.
Még valami: Az elitek mindig is más oktatást kaptak mint a prolik. Látom a különbséget aközött, hogy a rossz környék roncstársadalma közé jártam a gyűjtőbe, és mikor a pénzemért tanultam(Mégcsak nem is az elitek között).
1. Ja emancipációra törekvést nyugadra üldözik, mert Soros jön a gyerekekért elmélet.
2. Ha valaki a nyugadra mutogatva mondja, hogy minden miattuk rossz. Azt röhejnek tartom.
3. A templomépítés állami pénzből nem tartom külömbnek, mint a hijab hordáz a feminizmus nevében. Tiszta szekuláris állam kell. Ennyi. Iszlám országoknak meg kell tanítani és mutatni, hogy van szekuláris formája. Pacifista és nem kirekesztő. Ja boycott-olják majd a Piros Pistát ez van.
4. Nekem pár politikus tud tetszeni max. Egy két önkormányzati képviselő. Kábé nincs semmi olyan oldal és párt, ahová betudnék állni. Érhető, miért írtam hogy én vagyok a woke transznemű. Magyar tv műsorokat sose néztem. Gamer voltam. Otthon apolitikus volt a viszony. Ennyit a heti hetesről. Az SZDSZ-ről csak hallottam mitológiai szintű legendákat és ennyi tudok hozzászólni róluk.
5. Elbutulás történik, amire próbáltak felülni minnél többen. Gyurcsány beszéde volt az ultimate jó eséllyel. MTV ostrom nemzeti radikális előretörés volt. Szerintem egyértelműen ki kellett szivárogtatni, ha tovább butulnak el az ellenzékben.
Kulturális Marxizmus: [link]
Fidesz leplezetlenül maga beszél egy kifejezetten amerikából származó elméletről, ami a 90 években indult. A óvónénis szátánista morális pánikolás (Satanic panic) után. Ja innen jön a woke-libernyák szavat. Nagyon egyedi világnézet lehet, ha kultúr bolsevizmussal hasonló pontok vannak főképpen.
Eladott ország: Azt elhiszem, hogy a hirtelen oktatási expanszió miatt többre sikerült a mérnökök száma.
Persze, hogy hülyék voltak és korruptak. A romkocsmákba a média elit járhat max. Ök körei beszélnek erről, ha feljön. Igaz én vidékiként nem szólhatok bele mit csinálnak ott.
Oktatás nélkül nem lehet új ágazatokaz csinálni. Ha külföldi tapasztalatú oktatókra kell, akkor az kell.
Tisztaban vagyok az magán és
az elitgimiknél kártékony társadalmi egyenlőtlenségi hatásai miatt. Én magam is egy műszaki iskolában csináltam érettségit.
#19:
1,
A londoni mosogatás meg a düsseldorfi targoncázás az emancipáció? És mivel szemben? 2004 -ben indult ám meg az exodus, ami 2007 - 2009 közt érte el a boomját. A többség nem karriert csinált ám ott. Végzi az okádék kuli melót, lakik a munkásszállón, de "legalább már jól emancipálódott, és nem nyögi a felcsúti miniPutyin terrorját".
2,
Náluk van a technlológia. Náluk van a pénz, náluk van a katonai erő. Náluk van a befolyás. Náluk van a szórakoztatóipar. Náluk van a kereskedelem. Mindenki oda vágyik, így könnyen elhisznek mindent/szemet húnynak a nyilvánvaló rossz szándék ellenére is.
Felfoghatatlanul nagy ráhatásuk van mindenre, megkérdőjelezhetetlen hegemnóniát gyakorolnak. Ha valaki a nyugatot kritizálja, a többiek esnek neki(Ahogy te most).
Akinek ekkora ráhatása van a világ majd minden részére, annak felelőssége is van. Tudod: Nagy hatalom = Nagy felelősség
Az hogy te mit tartasz röhelyesnek, ízlés dolga.
3,
Full ateista vagyok. Másnak viszont sokat jelent. Egy civilizációépítő ideológia. Nincs vele baj. Nem értem, hogy miért támadod. Tényleg ebbe seggelt le az ország, hogy templom épült? Hmm?
Az iszlám országoknak te semmit nem fogsz tanítani. Azért iszonyodnak a nyugattól mert ő akar mindenkit "tanítani" Vagyis ne tévedjünk, kultúrális gyarmatosítani. Ahol ezt megtette, ugyanolyan szutyok nyomortelep maradt mint volt, és még a neki tetsző politikausokat is a nyakukra ültette és lenyúlta a lényeges ágazataikat. Ez kb most is a Brit Kelet-Indiai Társaság.
Attól hogy kicseszem egy perifériás ország középületeire a szivárvány zászlót, bevezetem, hogy szülhetnek a férfiak is még nem lesz nyugati gazdaság a szóban forgó perifáriás országban.
4,
Figyelj, nem ültem ott a szobádban, hogy mit néztél, de azokat a dumákat visszhangzod. A fent említett műsor értelmiségi mintaként szolgált, tehát influenszerek, mémgyárak, újságírók terjesztik többé-kevésbé ugyanazt.
SZDSZ: Ugyanaz, mint fentebb írtam.
Én is voltam gamer, de szerencsére kigyógyultam belőle.
5,
Ezt fejtsd ki kérlek, mert nem értem, hogy miért volt jó az MSZP-SZDSZ -nek tökönlőni saját magát. A saját szájával mondja ki hogy a pult alatt kormányzott, hazudott, eltitkolta az ország helyzetét a közvélemény, az MSZP, és az EU elől is(Nem volt kötelezettségszegési eljárás, 7 -es cikkiely, Tavares-Jelentés, Sargentini-Jelentés, stb.), ők mondják tollba a függetlenobjektív sajtónak a politikai agendát. "fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit, és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak"
Ez védhetetlen.
Romkocsma:
Nem azt írtam, hogy oda jársz, hanem, hogy a multik térhódítására max ott nem panaszkodnak, a többségnek ez szopás. Ha nem vagy ott valami karrierista, akkor neked nem lett jobb tőlük.
Oktatás: Nem azt mondtam, hogy nem kell oktatás, hanem azt hogy felcserélted az okot az okozattal. A saját ágazatokhoz kell a képzett ember, a multinak a gyártósorra rabszolga kell, az irodába multikatona. Tudom, mit beszélek, hidd el. Életem egy szakaszán az voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!