Meddig lesz tartható az, hogy tömegek költöznek Budapestre és az agglomerációba?
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 13:35
11/18 anonim válasza:
Csak nem Solymár?Kecskemét sem jobb,az a nyomorult parsztközpont folyton tele van, leparkolni sem lehet.pedig baromi drága az osan, nem értem miért buzultak bele tömegek..
12/18 A kérdező kommentje:
Maglód :)
2023. márc. 19. 14:50
13/18 anonim válasza:
10. A dugókból szűrőd le, hogy növekszik a lakosság?
14/18 anonim válasza:
Én most költözök el innen. Külföldre.
15/18 anonim válasza:
#9: Úgy, hogy Pest és Győr-Moson-Sopron megyéken kívül az összes megyében csökken a népesség.
16/18 anonim válasza:
Szentendrei vagyok, itt az tarthatatlan, hogy folyamatosan költöznek ki. A belvárost és Püspökmajort leszámítva minden településtípus legrosszabb tulajdonságai egyesülnek itt, amint tehetem húzok Pestre vagy valami nagyvárosba
17/18 anonim válasza:
Szerintem már most sem az. Agglomerációban születtem 20 éve. Ahhoz képest a lakosság közel 2x nőtt. Mikor én születtem 20 ezer ember volt, manapság több, mint 40 ezer. Duplázódott 20 év alatt... Szörnyű. Mindezt úgy, hogy az infrastruktúra ezt nem követte (iskolák, közlekedés, boltok, parkok).
18/18 anonim válasza:
Nem igaz, egyre többen mennek vidékre, főleg Borsodba meg Szabolcsba, Nógrádba. Ott van ám jó élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!