Meddig lesz tartható az, hogy tömegek költöznek Budapestre és az agglomerációba?
1. Ameddig lesz ingatlan ahova költözni lehet.
2. Amíg lesz ember aki költözni tud.
Ha bármelyikből kifogyunk, senki nem költözik sem Budapestre, sem az agglomerációba.
Megjegyzem a főváros népessége jelenleg csökken, mert akinek pénze van, az nyomul az agglomeráció felé.
Továbbá azt sem értem, hogyha akkora tömegek költöznek fel, akkor miért van az, hogy 2015 óta nagyon enyhén, de csökken Budapest lakossága? Ami nagyon egyedi, mivel az EU-ban asszem csak Bukarest lakossága csökken még a fővárosok közül.
Tudom, vannak akik kiköltöznek az agglomerációba de, az agglomeráció népessége sem növekszik gyorsabban, mint amennyire Budapest lakossága csökken, szóval nincs tömeges felköltözés jelenleg. Sajnos. Nekem ez nem jó hír.
A hivatalos statisztikák valahogy mindig eltérnek az Origo statisztikáitól :D
A helyzet az, hogy lassan de csökken Budapest lakossága, ami azt jelenti, hogy a természetes halálozás + kivándorlás magasabb mint a természetes szaporodás + bevándorlás. Még annak ellenére, hogy a Fidesz telepíti fel a sok négert, kínait, még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!