A kormánypárti Origo melyik futballmérkőzést nézte hogy ilyeneket ír?
A Fradi 0-4 összesítéssel tükörsimán kikap otthon és idegenben is, és kiesik.
Origo szalagcím: "Elképesztő ünneplés: hálás a Fradi-tábor a kupacsodáért"
Nem tudom ehhez hány kérdőjel lenne elég, ez mégis mi?
Az Origo valóban nem szereti közölni a számszerű végeredményt abban az esetben, ha az a magyar csapat számára negatív. Ezzel én sem értek egyet. De...
...az ünneplés a teljes kupasorozatra vonatkozik, nem konkrétan erre a mérkőzésre. Ha jól emlékszem, magyar kupacsapat utoljára 18 évvel ezelőtt érte meg a tavaszt, tehát nagyon ritkán jutunk ilyen messzire. A menetelés most ért véget, most lehetett komplex mérleget vonni és a mérleg abszolút pozitív (ne feledd: a Fradi csoportgyőztesként jutott el idáig, amelyre magyar klubcsapat még sosem volt eddig képes).
Az Origó úgy működik, hogy adott egy eszmerendszer (a Fidesz jó, az ellenzék rossz, az Oroszok jók, Brüsszel rossz, a magyar foci jó, stb), aszerint generálják a címeket, cikk gyanánt meg odahánynak valamit, aminek vagy van némi köze a címhez, vagy az sem.
- A Fradi szuper eredménye - nem a nagy vereség, hanem, hogy eddig a meccsig eljutott
- Putyin mindent megváltoztató nyilatkozata - pár új iskolan nyílik Oroszországban
- Karácsony Gergely hatalmas átverése - egy noname valaki egy másik irreleváns valaki nevében interjúvolta meg őt
Szerintem a jobber IQ harcosoknak csak a pár szavas szalagcímek kellenek, több olvasástól, gondolkodástól agyidegzsábát kapnának szegények. Szerintem a következő az lesz, hogy a Fideszes jelmondatok lesznek a szalagcímek, a cikkek tartalma meg egy-egy Lorem ipsum... szöveg lesz.
A hetesnél a pont.
Elég jól szerepeltek az elmúlt időszakban.
Mit jobberezel?
Utálom a Fradit, Origót meg nem olvasok pl.
Te libsibolsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!