Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy egy ennyire...

Hogy lehet, hogy egy ennyire rasszista országban, a főváros Budapest ennyire durván multikulturális?

Figyelt kérdés

Már 2 éve élek Bécsben, régebben még vagy 10 évvel ezelőtt éltem Bp.-n is, de akkor még nem ez volt. Most amikor visszalátogatok Mo.-ra, mindig nagyokat nézek amikor Budapesten kell áthaladni. Hát mit mondjak, a belvárosban már többen beszélnek angolul vagy más idegen nyelven mint magyarul, még én is angolul szólalok meg néha, mert a lelki szemeim azt súgják, többre jutok vele ott mint a magyarral.

De ami a lényeg, hogy telis tele van színesbőrűvel.. egy rasszista ország fővárosa, egy olyan országé, ahol már nagyon sok év óta maga a kormány rasszizmust implantál az emberek fejébe, és arra is buzdítja őket tudat alatt. Budapesten már le lehetne forgatni a barna és a sárga 50 árnyalata című tragikomédiát, én lehetnék a rendező. Könnyű meló lenne.

Az a fura, hogy a Bécshez szokott szemmel nézve látok ilyen sok színesbőrűt, pedig nem Bécs elit negyedében élek ám, hanem egy külső, bevándorló ker.-ben, de mégis. Bár Ausztria papíron erősen liberális, mégis sunyi módon vigyáznak arra, hogy kb. 10%-nál ne legyen több a nem fehér-európaiak száma. Nem is engednek be mindenkit. Kelet-Európaiakat beengedik könnyen, kapnak lakcímet könnyen meg állandó lakhatásit. De mondom, lapu alatt figyelnek hogy megmaradjon az európai jellege az országnak, nem engednek be féktelenül más kultúrákból bevándorlókat. Budapestre meg igen... még a Fidesznek is hallottam volt valami plakát kampánya Afrikában, hogy gyere és élj Budapesten. Pedig hát a szavazóinak nem ezt propagálja a Fidi, hanem azt hogy "nem akarunk ezekkel együtt élni" Budapesten mégis elképesztő a multikultúra.

Még egy érdekes tény, hogy azok a barna és sárga bőrűek szinte mind katonakorú férfiak, csajokat szinte nem is látni köztük. Ez is pl. miért van ez így?

2023. márc. 16. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugy tudom hogy, kém központ Budapest szóval azért van ott mindenféle beteg ember.
2023. márc. 16. 22:09
 12/14 A kérdező kommentje:

"Kérdező te össze vissza hazudozol. Fű alatt 10% alatt tartani a szinesbőrűeket. Ekkora baromságokat is rég olvastam."

Ausztria már akkor is sunyi módon transzfer ország volt, amikor a szíriai menekültek jöttek keresztül rajtunk. Akkor is csak tetették, hogy be akarják fogadni őket, és közben fű alatt meg tolták őket tovább a németeknek, franciáknak, skandinávoknak stb.

Hidd el nem áll tőlük messze az álszentség ilyen téren, úgy látszik mindentudóka, hogy nem ismered eléggé az osztrákokat.

2023. márc. 16. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy csak ez a multikulturális Budapest, a belvárosi liberálisok terjesztik, hogy az ország rasszista... Ha valaki bármit tud a magyar történelemről, az tudja, hogy nem igazán vagyunk rasszisták egyhén szólva. Amúgy a miniszterelnök 12 éve nem fehér ember... Hanem az antirasszista szóhasználatoddal barna.
2023. márc. 16. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen könnyű úgy következtetéseket levonni, ha minden állításod és premisszád hazugság. Még Külső-Józsefvárosban is igen kevés afrikai származású ember él, néhány száz, főleg nigériaiak, jól jelzi, hogy egy 2 milliós város belvárosában összesen 3 afrikai étterem van, azok is leginkább tengődnek. Kínaiakat a belvárosban sokat nem látsz, 30 ezres közösség, de nagyon koncentráltan Kőbányán élnek, rajtuk kívül csak vietnámiak vannak szemmel is érzékelhető mennyiségben, ettől még Budapest a hasonló méretű európai városokhoz képest nagyon nagy arányban helyben születettek által lakott.
2023. márc. 17. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!