Ez igaz? Ismerősöm azt mondta, hogy tegnap Orbánék lementek Kiskőrösre, felzabáltak mindent, Orbán elmondta a szokásos süket dumáját és mentek haza. Szerintem a Fidesz nem ilyen pofátlan.
Akkor fordítsuk le az "ismerősöd" ostoba megnyilvánulását magyarra.
Mivel Petőfi emlékév van, Petőfi 200 éve született Kiskőrösön, így Orbán ott mondott beszédet március 15-én, a nemzeti ünnepen.
Orbán beszédét és az oda szervezett műsort nyilvánvalóan többségében olyanok nézték meg akik szimpatizálnak a fidesszel is - az "ismerősöd" meg egyértelműen nem ilyen. Mivel a miniszterelnök ott mondott beszédet, az is természetes, hogy többen voltak most ott ezen a megemlékezésen, mint amennyien Kiskőrösön a városi ünnepségen részt szoktak venni március 15-én. Mint minden ilyen városi ünnepségen, az vesz rajta részt akinek valamiért muszáj, én is kint voltam életemben először a városunk megemlékezésén a Petőfi szobornál, mert a munkahelyemen most én vagyok abban a munkakörben ahol "munkaköri kötelesség" részt venni minden egyes hivatalos ünnepségen, koszorúzáson. A hideg miatt most konkrétan senki nem volt ott szabad választásából a városiak közül, ez kiderült a virágok, koszorúk elhelyezésénél.
Na most ha egy kisebb településen megjelenik a szokásosnál nagyobb vendégsereg, akkor ezek az emberek nyilván ott fognak majd enni, inni is utána és ez tömeget okoz a vendéglátó helyeken. Aminek amúgy az ottani vendéglátósok nagyon-nagyon örülnek.
Az "ismerősöd" meg megszívta, mivel nem sikerült előre rájönnie, hogy ha ott mond beszédet munkaszüneti napon a miniszterelnök, akkor sok ember lesz és neki hamarabb kellene a kocsmába/étterembe mennie, hogy jusson neki is a kajából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!