A mimagyarok szerint miben lenne más az életük, ha egyik napról, a másikra kilépnénk az EU-ból és a NATO-ból?
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 06:53
1/42 anonim válasza:
Nem lenne munkahelyed és éhenhalnál.
2/42 A kérdező kommentje:
1es, én ezzel tisztában vagyok, engem tényleg érdekel, hogy mit látnak ezek az emberek ennyire ördöginek az EUban és a NATOban.
2023. márc. 16. 07:03
3/42 anonim válasza:
1: miért, mikor nem voltunk tagok, éhen haltunk?
4/42 anonim válasza:
#3 értelek. Mit termelnénk és kinek adnánk el? Ki tolná belénk a rengeteg pénzt, hogy ne dőljön be az ország?
5/42 anonim válasza:
Rövid távon biztos rosszabb lenne a háttérhatalom bosszúja miatt. Hosszabb távon viszont ez az egyetlen esélyünk a megmaradásra.
6/42 anonim válasza:
4: kapaszkodj meg: ugyanazt, amit eddig. Ahogy pl a britek is.
Az EU-s támogatások a GDP kb3%át jelentik hosszú távon, nem döntőek. Most se nagyon jönnek, mégis megvagyunk.
7/42 A kérdező kommentje:
5-ös, mi az a háttérhatalom és miért akarna bárki is bosszút állni egy ország 9 milliós lakosságán?
2023. márc. 16. 07:14
8/42 anonim válasza:
#7 Háttérhatalom = bankok, multik, média, spekulánsok, stb. Azért, mert a hatalom mindennél fontosabb nekik.
9/42 A kérdező kommentje:
És, hogy áll a média, a bank és a spekulánsok stb bosszút egy országon és annak lakosságán? Mik a módszereik?
És, ha háttér, honnan tudsz egyáltalán a létezésükről?
2023. márc. 16. 07:21
10/42 anonim válasza:
#6 mennyi hitelt is veszünk fel? Mennyire vergődik az ország, hogy 16% az állampapír hozam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!