"Kívánjuk a sajtó szabadságát, censura eltörlését." Akkor ma miért cenzúráz a közmédia és a Fidesz?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 20:58
1/21 anonim válasza:
Ma nincs cenzúra, azt írsz, és azt mondasz, amit akarsz, és azt a híradót nézed, amelyiket akarod. Az egy másik kérdés, kit hova válogatnak be a híradókba, de ez nem cenzúra.
2/21 anonim válasza:
Én nem látok sehol cenzúrát. Oké, igaz, hogy nem kommentelek a HVG-re, 444-re.
4/21 anonim válasza:
#3: Igen, ezeket a lapokat nem ártana cenzúrázni.
5/21 anonim válasza:
3: A koncertről kivágtak egy ízléstelen részt, úgy küldték el hangfelvételt a tévének. De ezt nem a tévé csinálta, hanem az A38.
6/21 anonim válasza:
Sőt, egy beszari vagy fideszes iskolaigazgató az "aktuálpolitikai áthallás" miatt egy iskolai ünnepséget is betiltott egy Petőfi vers miatt. :)
Ilyen szabad Magyarországot teremtett a Fidesz.
7/21 anonim válasza:
Azért a cenzúrázást a liberális médiumok sokkal jobban űzik.
8/21 anonim válasza:
Igen amúgy, az utolsó jól mondja.
Ezzel el is árulták egyébként, hogy tulajdonképpen nincs sajtó szabadság.
9/21 anonim válasza:
elözö voltam és a hatosról írtam, mint “utolsó”
10/21 anonim válasza:
Az régen volt - jönne a hivatalos válasz. Ma mindenki mindent félreértelmez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!