Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt a hírt mikor mondják be a...

Ezt a hírt mikor mondják be a közmédiában?

Figyelt kérdés

[link]

Ma még nem volt benne.

2022. dec. 6. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

"Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az eddig ki nem fizetetett, a munkavégzés előtt négy napon belül elrendelt ingyenmunkáért óránként 150%-os, szombaton 200%-os többletdíjazás jár, amelyre az igényt 3 évre visszamenőleg lehet érvényesíteni."

Na ez kemeny futam lesz a koltsegvetesnek, de vegre valami megmozdult. Hajra tanarok, hajra szakszervezetek!

2022. dec. 6. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, de azért csak nem lehet itthon akkora diktatúra, ha a rebellis tanárok pert tudnak nyerni. Ez hogy fér össze egy liberális, értelmiségi kobakban?
2022. dec. 6. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
#2 Úgy, hogy autokrácia van, fiam.
2022. dec. 6. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Hemzseg a tévedésektől.

- ha napközben másnak tart órát, azzal mi a baj? Benne van a munkaidejében.

- a napi 8 órát meghaladó munkavégzést NEM kell kifizetni, mert havi munkaidőkeret van. Majd ha hó végén is lesz plusz, akkor igen.

- osztálykirándulást nem kötelező tartani. Meg amúgy is iskolaidőben tartják.

- 1 hétre előre majd akkor lesznek vezényelve a beteg helyett, ha a másik is szól előre 1 héttel, hogy ő majd beteg lesz akkor...

- felőlem nyugodtan számoljuk ki, hogy megvan-e az éves 2000 órájuk. Tuti nem lesz meg, mivel a nyári 70 munkanap összesen van kb 100 órájuk (nagyvonalú voltam) úgyhogy a maradék 180 napon kéne naponta 10,5-öt teljesíteni. Tehát minden nap f8-tól este 6-ig. Szerintem 5-kor már a villany sem ég ott, nemhogy az egész tantestület ott lenne még 1 óráig...

2022. dec. 6. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4-es Remélem tanárképzőre jársz és a jövőben tanár leszel :)
2022. dec. 6. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5.

Vannak hátrányai is :)

De attól ezek még tények maradnak.

2022. dec. 6. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a tények makacs dolgok. De ha ennyi előnye van a tanári pályának és csak pár hátránya, akkor hogy lehet, hogy például az idén 30-an jelentkeztek országosan kémia tanárnak. Fizikára még ennél is kevesebben. Abból hányan maradnak a pályán? Szóval ha ilyen jó, akkor lehet jelentkezni, hiszen van 2,5 hónap szünet :)
2022. dec. 6. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

7.

De ez nem ide tartozik. Az egy másik kérdés. Én a hírre reagáltam.

2022. dec. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!