A közmédiában miért csak a rosszat mondják nyugatról, arról miért nem beszélnek hogy pl. Németországban mennyit keres egy tanár és mennyit nálunk?
Nem mondhatnak akármit, nem a fejük szerint, hanem pártdirektívák mentén szerkesztik a műsorokat. Nincs is undorítóbb szakma, mint az újságírói hivatást megcsúfoló bértollnokoké.
A sz@rszippantás, budipucolás, utcaseprés, hullamosás az övékhez képest nemes, magasztos és lélekemelő szakma!
Ezt a hírt is módosítaniuk kell majd:
Jobb, ha készítik a télikabátot a németek: legfeljebb 19 fokra lehet fűteni a középületeket | hirado.hu
Mondjuk az, hogy mennyi a tanárok bére, pont nem egy hírértékű dolog. Ezt leszámítva valóban csak a gonosz, dilettáns Brüsszel folyik a csapból állandóan, a nyugati vezetők közül egyedül 0rbán (esetleg még a vele szimpatizáló politikus) normális, ő tud mindent is, Európában csak a színpadon köpködnek rá, a színfalak mögött pedig éltetik, hogy milyen bátor, meg aztán az ő (egyébként bírált) intézkedéseiket majmolják más országokban.
A fideszszavazók nagy többsége ennyivel be is éri. Én néha szoktam nézni a Hír TV-n a Paláver című műsort, ahova be lehet telefonálni, és a betelefonálók többsége pont ugyanazzal az arroganciával adja elő a „véleményét”, mint ahogyan azt általában a „Hír” TV-ben lehet látni más műsorokban, főként Bayertől. Mondjuk azt is megfigyeltem, hogy kb. 5 ember van, akik minden alkalommal telefonálnak, rajtuk kívül szinte nem is nagyon van más, szóval ők mondhatóak a keménymagnak, akik elvakultan elhisznek minden pozitívumot 0rbánról, és nem derogál nekik híresztelni is azt.
"A magyarok békeidőben kaptam rezsicsökkentést"
Ami rezsiemelés volt valójában, hiszen 2014-től 7 éven át többnyire magasabb volt a rezsicsökkentett ár, mint a piaci:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!