Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnak a sötétzöldek...

Mit szólnak a sötétzöldek ahhoz, hogy barnamedvék tévednek északkelet Magyarországra?

Figyelt kérdés

#medve #farkas #Bárna #Görbeország #habisztikörnyezettudatosság
2023. márc. 12. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7 szerintem meg pityeregjél a négy fal között, legalább nekünk sem kell elviselnünk a butaságod 😅
2023. ápr. 14. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
9 remek. Történt egy eset. Kutyatámadásban mennyi ember hal meg? Vadbalesetben? Pusztutsunk ki minden élőlényt, hogy neked ne kelljen pellust cserélni? Én jobban tartok a hozzád mert a 8adhoz hasonló semmirekellö véglényektöl bitesjozsi
2023. ápr. 14. 22:53
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

12# Az sötétzöldék által visszatelepített medve áldozátának családja vajon hogy vélekedik erről?

Az Alpokból ugyanis (Magyarországhoz hasonlóan) kiirtották a veszélyes vadállatokat, ezeket az elmúlt pár évtizedben agyament barmok kezdték visszatelepíteni.

Szerintem megálljt kéne parancsolni ennek az őrületnek!

2023. ápr. 14. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
12 menjél, aztán kérdezd meg öket. A kiirtott medve családja hogyan vélekedik? Jobban érdekel, mint a te butaságod. Évezredekig békében lehetett élni a természettel, csak valamiért nektek, bites csöcseléknek nem sikerül. Értetek nem kár...
2023. ápr. 14. 23:09
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

14# Nekem az emberélet az első, nem a gyilkos vadállaté.

Szerintem a normális többség hozzám hasonlóan gondolkodik...

2023. ápr. 14. 23:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
15 jajj, látom bitespista megrázta a közhelyfát. Aztán mit teszel az ember életért, ha szabad kérdezni? Egy vadállat nagyon minimális veszélyt jelent jelenleg, szoval kimélj meg ettől a hányadék zsákutca ideologiátol. Normális ember együtt él a természettel, már amit a magadfajta rákos daganat hagyott belőle.
2023. ápr. 15. 00:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Nás medvegy umer!
2023. ápr. 15. 07:07
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

16# Remélem te leszel a következő. Menj azt cibáltasd meg magad a medvékkel olyan cukik.

Végülis minimális az esélye hogy összetalálkozol egyel.

Panel tizediken főleg. 😆

2023. ápr. 15. 10:00
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy mindegy mit gondolsz én biztos kilőném az összes medvét. Meg is érdemlik semmi hasznuk csak ártanak. Biztosra kell menni.

Te meg szard csak össze magad mást úgysem tudsz.

2023. ápr. 15. 10:16
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
20 ki mondta, hogy nem szaporodtam már? Megint egy újabb hazugság, nem unod még bitesjozsi?
2023. ápr. 15. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!