Mit szólnak a sötétzöldek ahhoz, hogy barnamedvék tévednek északkelet Magyarországra?
1#
Az orbán rezsim képmutatásához ez egy nagyon jó fricska. Én viszont azt tapasztaltam, hogy sofőrök panaszkodnak a 23-as főúton és attól északra. Őz és szarvaskiáramlások. Egy összeszakadt 150 kilós medvével összefutottam egyszer itt a hevesi határon. Nem műanyag gúnyába csavart emberekre vadásznak ezek. Egy anyadisznó sebezte meg csúnyán a vádlimat. Túl sokat vagyok természetközel.
Nekem az előbb betévedt a barnamedve a vécécsészébe.
De legyőztem a vízsugárral.
Gondolom védik az ostobák a közveszélyes vadállatot.
Én nem akarok medvéket, farkasokat kerülgetni az erdőben kirándulva. Magyarországról kipusztultak, nincs már életterük, ezért veszélyesek az emberre. Állatkert vagy kilövés lenne a megoldás szerintem.
Ki kell lőni őket. A medve az egyik leghaszontalanabb élőlény. Semmi keresni valója nincs az erdőben.
Ja hogy az élettere. Bszok az életterére. Ha egy őz, róka, madár, bármi el tud normálisan kerülni az maradhat. De vadállatot ki kell lőni a pcsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!