Észak-kelet Magyarországiak nem féltek?
Figyelt kérdés
Ha elérnek a harcok kelet-Ukrajnába akkor bármikor eltévedhet egy rakéta vagy bomba. Mégrosszabb esetben ukrán vagy orosz katonai csapatok keveredhetnek át a határon.2022. febr. 26. 21:24
1/9 anonim válasza:
Hogy keverednének át? Átusszák közbe a Tiszát? Mert az egész részen Tisza van, mert ugye egyik része magyar a másik ukrán… kivétel az átlelő, de ott meg feltűnő mert ott van a házikó
3/9 anonim válasza:
1! Nem megy a földrajz haver! A Tisza nem határfolyó!
4/9 anonim válasza:
#3 kis korrekció: nem végig az csak a magyar ukrán határ egy részén.
5/9 anonim válasza:
Én Miskolciként várom a készülődést, besorozást. A családtagokat féltem csak.
29F
6/9 A kérdező kommentje:
"Mert az egész részen Tisza van"
Hát te sem földrajzból doktoráltál... egyébként csak zöldhatár van, nincs kerítés vagy csak részben, de egy drótkerítés sem rettent el egy több száz fős csapatot.
2022. febr. 26. 21:34
7/9 anonim válasza:
Én félek itt az Alföldön.Nem merek horgászni sem a tiszában mert attól tartok hogy egy orosz atomtengeralattjárót húzok partra.
8/9 anonim válasza:
Kérdező, Te sem vagy foldrajz szakos…Kelet-Ukrajna nem igazán felénk van…:)
9/9 anonim válasza:
Le lettem pontozva, mert észak-kelet magyarországiként nem félek. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!