Aki a fideszre szavaz az miert teszi?
"Nem azt látom hogy annyira jó lenne most minden, hanem attól tartok hogy az ellenzék kezében lenne még rosszabb."
Na, akkor te meg az első kategória vagy.
Én komolyan, már évek óta biztos vagyok benne, hogy az ország a lehető legrosszabb kezekben van. A szó legszorosabb értelmében az a vélmeményem, hogy BÁRKI jobban tudná ezt csinálni. A bárki alatt akár még személyesen téged is értelek. Te legalább tudnád és bevallanád, hogy nem értesz valamihez és szakértőkre bíznád egyes kormányzati funkciók megszervezését vagy irányítását. A jelenlegi vezetők (élükön Vityával) pedig szentül meg vannak róla győződve, hogy mindenhez ők értenek a világon a legjobban. Akkor is, ha közben összeomlik körülöttük az ország. Komolyan érdekelne minden fidesz szavazó véleménye, hogy szerintük mi az, ami olyan különösképpen jól működik az országban.
Az átlagbérek reálértéke jobb Romániában mint itthon.
Tele van a média a közegészségügy összeomlásáról szóló cikkekről. De ha ezeket a híreket nem olvasnám, akkor is a saját bőrömön és ismerőseim beszámolóin tapasztalnám, hogy mi a helyzet.
A tanárok bérrendezése szerintem minden józanul gondolkodó magyar szerint egy kötelezően meglépendő dolog. Egyszerűen nem lehet úgy hagyni, ahogy most van. Ennek ellenére meg mit csinál a kormányzat? Most azt hiszem az MTK kapott valami stadion felújításra 24 milliárdot. Minek, kinek?
A külpolitikai megítélése az országnak szerintem a kommunista időszak alatt nem volt ilyen rossz. A V4-ek utálnak minket, az EU utál mindet, az USA utál minket, az ukránok utálnak minket, DE MÉG AZ OROSZOK IS UTÁLNAK.
A rezsi árak az egekben, miközben az energiaárak már régen a háború előtti szinten vannak.
A forint árfolyama az utóbbi 1-2 hónap lassú erősödése ellenére még mindig borzasztóan rossz. Most a 375 körüli eurónak úgy örül mindenki, mint majom a farkának. 2-3 éve ha valaki azt mondja nekem, hogy az ilyen árfolyamnak fogunk tapsikolni, akkor pofán röhögöm. És fel sem fogják az emberek, hogy a forint leértékelődése KÖZVETLENÜL vesz ki pénzt a zsebükből.
Összehoztuk az Európa LEGNAGYOBB élelmiszerinflációját úgy, hogy közben amúgy az ország mezőgazdasági adottságai bőven átlag felettiek. Nem tudom, hogy a friss adatok szerint hogy állunk, de pár hónapja VILÁGSZINTEN itt volt a 10. legnagyobb élelmiszerinfláció. Fekete afrikai országokkal voltunk egy szinten...
Szerintetek mi az, amit BÁRMELYIK ellenzéki párt rosszabbul csinálna? Én már nem tudom elképzelni, hogy mit lehetne rosszabbul.
Amugy szerintem is a legrosszabb kezekben van jelenleg az ország. De amugy le is szarnám, ha végre békénhagynának minket. Egyszerűen nem lehet elfordulni a hazugságok elöl:
A meccsek szünetében ha nem kapcsolok el időben akkor hallom hogy miket hazudnak.
Ha a rádiót hallgatom egyszercsak hirtelen a magyar kormány szól hozzám.
A nagy utcai plakátokon ott a sok hazugság....
Leszarom hogy lopnak de legalabb hagynának békén :(
Azok szavaznak a Fideszre, akik rossz családi háttérből jönnek és ezen képtelenek túltenni magukat.
Az ország szégyene, hogy egy ilyen ember miniszterelnök is lehet.
7-es, neked az ellenzéki propagandából származnak az ismereteid a Fideszről, az pedig minden, csak nem valós. Naivitás lenne részedről azt hinni, hogy objektíven ítélik meg és kommunikálják a politikai ellenfelük álláspontját, véleményét, mikor legeslegfőbb céljuk, hogy átvegyék tőlük a hatalmat.
Valóban ilyen naiv vagy?
Azt sem értitek, mi a békepártiság. A béke a háború ellentéte. Aki békét akar, az nem örül senki katonai sikereinek, aki békét akar, az utálatos dolognak tartja az öldöklést, teljesen mindegy, melyik fél követi el, mindenképpen elítéli. Aki békét akar, az nem tapsikol semmi lebombázásának hírére, hanem azt akarja, hogy mindkét fél szüntesse be a bombázásokat.
Amúgy, oroszpártisággal vádolni a békepártiakat egyenlő azzal, hogy békepártinak tartja az oroszokat, erre nem jöttetek még rá? A háborúpártiak meg az ukránok mellett állnak? Vagyis az ukránok háborúpártiak? Magatok sem tudjátok, mit beszéltek!
Bolondok vagytok, legjobb esetben is.
17es.
Miért gondolod hogy a Fidesz igazad mond es a tobbi párt hazudik?
Peldaul: A Fidesz azt mondja hogy a béke pártján áll... ez mekkora nulla semmi álszent duma???? Olyan kb mintha az lenne a szlogen:
A Fidesz a jó oldalon áll.
Inkább az bullshit, amit az unió mond, hogy ők a fegyverszállítással harcolnak a békéért!
És békealapból küldözgetnek fegyvereket.
Ebben minden normális ember hatalmas ellentmondást lát.
Amúgy, igen. Ha a Fidesz a béke pártján áll, akkor egyben a jó oldalon is áll. A háború rossz, a béke jó.
Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!