Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek azzal hogy aki a...

Egyetértetek azzal hogy aki a Fidesz-re szavaz ne utazhasson Nyugati Demokratikus országokba?

Figyelt kérdés
A fideszesek úgyis utálják őket és amúgy is a fidesz szerint is a béke a legfontosabb.
2022. máj. 11. 10:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
Én azzal értenék egyet, hogy az összes liberálist elküldjük a Közel-Keletre nevelődni. Nemcsak tőlünk, hanem Nyugat-Európából és Amerikából is. Sok bajtól óvnánk meg ezzel a világot.
2022. máj. 11. 10:36
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem lenne egyszerűbb a putyinistákat szibériába vinni nyaralni?ott biztos van eleg gáz amiért nyavajognak.
2022. máj. 11. 10:39
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem értek egyet semmilyen intézkedéssel, ami pártállás szerint diszkriminálja az embereket. Sem azzal, hogy a véleményük megkérdezése helyett magukat gondolatolvasónak képzelő provokátorok mondják meg, hogy ki mit gondol a másik oldalon.

Érdekes fogalmaid vannak a demokráciáról.

2022. máj. 11. 10:40
 4/27 anonim ***** válasza:
70%
Én a libbantok számára kialakítanék egy gettót és mehetne oda az lmbtq összes mocska, megspékelve migráncsokkal avagy cibbánnyokkal.🖐️
2022. máj. 11. 10:43
 5/27 anonim ***** válasza:
93%
Te akarod megszabni, ki hova utazhat, de a Fidesz az antidemokratikus?
2022. máj. 11. 10:49
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Én azzal értek egyet, hogy az ilyen kérdések kiírójától vonják meg a netet.
2022. máj. 11. 10:50
 7/27 anonim ***** válasza:
7%

Mondjuk a fideszesek alapból utolsó büdös gyökerek. Nem beszélnek nyelvet, és max tolmáccsal képesek elhagyni az all inclusive asztalt.

Igaz, az AI ellátást és a tolmácsot is lopott pénzből fizetik.

De szerintem ok, hogy ne mehessenek külföldre.

2022. máj. 11. 10:53
 8/27 anonim ***** válasza:
79%
Másnak is feltűnt, hogy az itteni libbantok a korábbinál is siralmasabb szellemi színvonalat prezentálnak a kérdéseikkel és válaszaikkal?
2022. máj. 11. 10:54
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
A legjobb Fideszes propaganda nem az M1, meg a miniFeri, hanem az ellenzékieknek ezek a megnyilvánulásai, mint a kérdés, meg a 7-es válasz. Ha így folytatják, 2026-ban is meglesz a kétharmad.
2022. máj. 11. 10:58
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
#9: Igen. Nekem is a buta arroganciájukból lett elegem, meg a manipulatív hazudozásaikból, pedig régebben még rájuk szavaztam. Csinálják csak, annál többen szavaznak ellenük... :D
2022. máj. 11. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!