Szabad választás van, nem büntethetsz senkit sem azért, mert arra szavazott akire. Akkor sem, ha ez neked nem tetszik.
Ráadásul a gyakorlatban ez az anonim választási rendszer emgszűnését jelentené, hiszen valahogy trackelned kell, hogy ki mire szavazott, hogy eszerint legyenek következményei.
Kérdező, ezzel a kérdéssel rosszabb vagy, mint az általad utált fideszesek.
2022. máj. 11. 11:13
12/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, én egyetértek, de csak akkor, ha az ellenzéki szavazók nem utazhatnak vidékre, mert annyira utálják őket. 1-10 skálán mekkora nonszensz?
2022. máj. 11. 11:16
13/27 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb lenne az ellenzék, ha több olyan ember lenne köztük, mint a 11-es válaszoló.
2022. máj. 11. 11:19
14/27 anonim válasza:
13, kössz a bókot:D
Sajnos ez a kérdés is rámutat az ellenzék sikertelenségének okára. Jobban utálják a Fideszt, mint amennyire hasznosak akarnak lenni.
Csakhogy ezzel nem lehet politizálni.
A Kérdező meg csak a saját ügyének árt az ilyen jellegű kérdésekkel.
2022. máj. 11. 11:34
15/27 mindentudó99 válasza:
És leszólják a vidéki fideszeseket. Na aki ilyen kérdést tesz fel milyen szellemi szinvonalon lehet?
2022. máj. 11. 11:44
16/27 anonim válasza:
#14: Én is azt mondom, bár ilyen lenne minden ellenzéki. Akkor talán a politikusaik is olyanok lennének, hogy érdemes lenne szavazni rájuk. Mert sokan nem azért szavaznak a Fideszre, mert annyira szeretik, hanem mert a kisebbik rossznak tartják.
2022. máj. 11. 11:45
17/27 anonim válasza:
Én csak keleti demokráciákba,meg nyugat diktatúrákba vágyom.
2022. máj. 11. 11:50
18/27 anonim válasza:
Sosem tudom eldönteni, hogy ezen a forumon a trollból van több vagy retardáltból.
2022. máj. 11. 11:51
19/27 Dzsonszi válasza:
#8 "Másnak is feltűnt, hogy az itteni libbantok a korábbinál is siralmasabb szellemi színvonalat prezentálnak a kérdéseikkel és válaszaikkal?"
De még mennyire, nem tudom mi lelte őket.
A napokban volt már olyan, hogy szerintük a magzat nem számít élőlénynek (holott még egy papucsállatka is annak számít), a nővé alakított férfi az teljesen ekvivalens nőnek számít stb.
2022. máj. 11. 11:53
20/27 anonim válasza:
#19: Kezdek aggódni miattuk. Lehet, hogy a választás eredménye utáni sokktól kezd megbomlani az elméjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!