Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Engedélyeznétek a meleg...

Engedélyeznétek a meleg házasságokat magyarországon?

Figyelt kérdés
Én igen. Mert szerintem semmi gond nincs vele. Ha ők így boldogok akkor legyen.

2023. márc. 11. 14:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
15%
Nem, mert ez megnyitná náluk a családtámogatást és örökbefogadást, ami nem nekik lett kitalálva.
2023. márc. 11. 15:16
 12/50 anonim ***** válasza:
7%

"Nem, mert ez megnyitná náluk a családtámogatást és örökbefogadást, ami nem nekik lett kitalálva."

Szájer úr alaptörvénye nem nekik találta ki!

2023. márc. 11. 15:17
 13/50 anonim ***** válasza:
13%
10-es, a bejegyzett élettársi kapcsolat egy már létező dolog, nálunk is engedélyezett az azonos neműek között, ugyan olyan jogokat kapnak,mint a házasok
2023. márc. 11. 15:20
 14/50 anonim ***** válasza:
20%
Ez az egyenlősdi a civilizációs hanyatlás jele, hogy két bu*zi összeházasodhat és gyereket nevelhet. A "kényelmünkben" nem tudunk magunkal mit kezdeni és jönnek a devianciák, morális züllöttség. A fogyasztói kapitalizmus a halál deszakrális civilizációja.
2023. márc. 11. 15:21
 15/50 anonim ***** válasza:
77%
#14 Inkább az a züllötség jele hogjò dolgodban nem tudsz jobbat csinàlni mint màsokat fikàzni ès karomkodni meg az interneten hülyesègeket beszèlni.
2023. márc. 11. 15:25
 16/50 anonim ***** válasza:
88%
#13 Nem ugyanolyan jogokat biztosìt, pl. Öröklès terèn sem. Ez a kormànyablak honlapjàn ki is van fejtve.
2023. márc. 11. 15:26
 17/50 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
73%
Felülem, oké.
2023. márc. 11. 15:27
 18/50 anonim ***** válasza:
74%
Engedélyezném persze. Nem látok benne semmi rosszat.
2023. márc. 11. 15:29
 19/50 anonim ***** válasza:
79%

Pár éve még azt mondtam volna a dologra, hogy nem. Aztán szép lassan megváltozott a véleményem. És tudjátok mitől? Nem, nem attól, hogy a Netflix minden sorozatába beleerőltetnek fél tucat meleg párt. Nem, nem is attól, hogy nyugaton óvodásokat műtenek át akármivé (nem, valójában nem műtenek senkit semmivé).

Egyszerűen az győzött meg a dolog helyességéről, hogy beleállt agyatlanul a témába a Fidesz. Aztán erre válaszul elkezdtek jönni a másik oldalról a józan érvek, amiket olvasva leesett, hogy hát igen, ez nem butaság és a másik oldalnak semmilyen logikus érve sincs, csak az érzelmekre próbálnak hatni. A Fidesz kretén érvei egészen egyszerűen kontraproduktívan hatottak rám és nagyon sok ismerősömön azt veszem észre, hogy pár éve jóval konzervatívabb állásponton voltak szinte mindenben, mint most.

2023. márc. 11. 15:30
 20/50 anonim ***** válasza:
11%

15#

Részben igazat adok, de mást úgy sem tehetek. Bele vagyok kényszerítve a fogyasztói kapitalizmusba. Úgynevezett munkahelyről hazatérve bontom a söröket és lesem az agymosó szarokat. A túlbonyolított modern korunk elvárásaihoz és a valódi fenntarthatósághoz is kevés vagyok. Nézd el nekem

2023. márc. 11. 15:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!