Engedélyeznétek a meleg házasságokat magyarországon?
"Nem, mert ez megnyitná náluk a családtámogatást és örökbefogadást, ami nem nekik lett kitalálva."
Szájer úr alaptörvénye nem nekik találta ki!
Pár éve még azt mondtam volna a dologra, hogy nem. Aztán szép lassan megváltozott a véleményem. És tudjátok mitől? Nem, nem attól, hogy a Netflix minden sorozatába beleerőltetnek fél tucat meleg párt. Nem, nem is attól, hogy nyugaton óvodásokat műtenek át akármivé (nem, valójában nem műtenek senkit semmivé).
Egyszerűen az győzött meg a dolog helyességéről, hogy beleállt agyatlanul a témába a Fidesz. Aztán erre válaszul elkezdtek jönni a másik oldalról a józan érvek, amiket olvasva leesett, hogy hát igen, ez nem butaság és a másik oldalnak semmilyen logikus érve sincs, csak az érzelmekre próbálnak hatni. A Fidesz kretén érvei egészen egyszerűen kontraproduktívan hatottak rám és nagyon sok ismerősömön azt veszem észre, hogy pár éve jóval konzervatívabb állásponton voltak szinte mindenben, mint most.
15#
Részben igazat adok, de mást úgy sem tehetek. Bele vagyok kényszerítve a fogyasztói kapitalizmusba. Úgynevezett munkahelyről hazatérve bontom a söröket és lesem az agymosó szarokat. A túlbonyolított modern korunk elvárásaihoz és a valódi fenntarthatósághoz is kevés vagyok. Nézd el nekem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!