Engedélyeznétek a meleg házasságokat magyarországon?
45#
Nem fogalmaztam egész érthetően, te pedig erre rászálltál mint légy a szarra.
Egyébként ha ezek a tőkés kapitalisták által megbolygatott, kiszopolyozott, felduzzasztott milliárdok is a "létminimum" felett élnének...
"Két lezbi, vagy köcsög törvényes keretek közt házasodjon, fogadjon örökbe gyermeket, de Joli néni halálra fagy a szájbavágott panelban"
Lehet, hogy Joli néni leszbikus, csak mikor ő fiatal volt, még el kellett titkolnia ezt, ezért élt egész életében egyedül, nem volt senki, aki anyagilag-lelkileg segítse, így most elhagyatottan halálra fagy abban a panelban.
"Nem fogalmaztam egész érthetően, te pedig erre rászálltál mint légy a szarra."
Nagyon rászálltam, tényelg. Komolyan baj, ha "rászállok" arra, ha ostobaságokat írsz?
"Egyébként ha ezek a tőkés kapitalisták által megbolygatott, kiszopolyozott, felduzzasztott milliárdok is a "létminimum" felett élnének..."
Ennek a mondatnak meg konkrétan nincs se füle, se farka, se értelme.
48#
Az az értelme, hogy a hőn áhított deszakrális nyuagati jólét egy kifosztási mechanizmuson alapul. Ha ezek a milliárdok is olyan "jólétben" élnének, az olyan ökológiai lábnyom, hogy szerintem most nem is irkálnánk mi egymásnak. Már az egykori félgyarmat Kína, a névleg kommunista szuperkapitalizmusával olyan ütést vitt be a bolygónknak, hogy nocsak. Ki fogunk fogyni a technológiailag értelmezhető ásványkincsekből, te pedig b*zik jogaiért kapálódzol itt.
" Ki fogunk fogyni a technológiailag értelmezhető ásványkincsekből, te pedig b*zik jogaiért kapálódzol itt."
Aha. Imádom, amikor valaki ilyen kib..szott intellektuálisnak gondolja magát, közben pedig csak egy kis túrógombóc.
Tehát azért ne oldjunk meg egy lokális, jogi problémát szó szerint 2 tollvonással egy nyamvadt 10 milliós országban, mert létezik egy olyan probléma, amit NEM tudunk itthonról megoldani, mert abszolút semmi ráhatásunk nincs.
Remek, akkor remélem majd amikor leharapja a töködet egy kóborkutya, akkor a mentősök se mennek ki hozzád, mondván mit vergősz ott a saját tököd cafatjai között, miközben Kínában túl sok szenet égetnek egy gyakoris kommentelő szerint. Ők nem foglalkoznak ilyen csipp-csupp ügyekkel, inkább ők is a gyakorin írnak kilométeres ostobaságokat. :)
Leesett, hogy miért tartalak kicsit tompának, vagy írjak még hasonlatokat neked? :) Vagy inkább elhúzol Kínába magadtól megoldani a világ gondjait, amíg mi itt a b..zik jogain vergődünk? Egyáltalán minek vergődsz itt a b..zik jogai ellen, hát nem Kínában kéne visszalapátolnod a vasérvet a föld alá?
52#
Én bizonyos civilizációs vívmányok megtartása mellett érvelek, de nem vagyok derűlátó. Ez az egyenlősdi, meg mindent "szabad", mikor mások éhendöglenek ez már a hanyatlás jele. A kései Rómában is ment az erkölcsi, morális züllés ezerrel. Ha az emberek valóban egészséges, valóban fenntartható módon élnének, akkor nem kéne b.zik jogaiért sem kapálóznod. Oldja meg, ha valakinek ilyenje van. Nekem ez a véleményem, én így gondolom. A témát lezártam.
"Ha az emberek valóban egészséges, valóban fenntartható módon élnének, akkor nem kéne b.zik jogaiért sem kapálóznod."
MI A KÖZÖS A KETTŐBEN?
Ha többet kapálna mindenki és biciklivel járna, akkor nem lennének melegek, vagy azonnal házasodhatnának?
Komolyan sosem értettem, hogy elvileg felnőtt emberek miért akarnak más felnőtt emberek olyan dolgaiba beleszólni, amik a világon senkit sem érintenek hátrányosan.
Én is nagyon furcsának találom mondjuk azt, hogy ha valaki 40 évesen kisautókat gyűjt, de ettől még nem akarom neki törvényben megtiltani, hogy ezt tegye, mert a világon senkinek sem árt vele. Akkor te miért akarsz más dolgába belepofázni? :D
"Ez az egyenlősdi, meg mindent "szabad", mikor mások éhendöglenek ez már a hanyatlás jele."
Aham. Kérlek támaszd alá ezt az érvelést. A náci Németország vagy a Szovjetúnió, esetleg Észak-Korea remek hely lehetett, ezekben az országokban biztosan nem volt se morális züllés, se hanyatlás. Sej-haj!
"A kései Rómában is ment az erkölcsi, morális züllés ezerrel."
Kérlek fejtsd ki. Milyen morális züllés volt a hanyatló Rómában, ami a virágzóban nem? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!