Van még olyan jobboldali, aki nem hisz a háttérhatalomban?
Pont fordítva.
Az ilyen konteósok kijelentenek valami ordas hülyeséget és aki nem hiszi el, azt agymosottnak nevezik.
Szóval van egy titkos hatalom ami egyszerre parancsol bidennek, putyinnak, kimdzsongunnak, a kínai kormánynak, és az összes ország vezetésénék? :D
Hát ha szerinted ebben van realitás, akkor ne igyál többet kannásbort rivotrilra... :D
51
"Pont fordítva.
Az ilyen konteósok kijelentenek valami ordas hülyeséget és aki nem hiszi el, azt agymosottnak nevezik."
Te reagálsz igy!
Személyeskedve hülyézed azt aki mást gondol!
"Szóval van egy titkos hatalom ami egyszerre parancsol bidennek, putyinnak, kimdzsongunnak, a kínai kormánynak, és az összes ország vezetésénék? :D"
Nem olvastam itt ilyet hogy az összes országnak parancsolnának.
Ezt Te tetted hozzá hogy relativizáld a tőled eltérő véleményt.
Én azt gondolom hogy a nyugati rész,Európa.Amerika,Ausztrália az övek, és igyeksznek tovább terjeszteni a befolyásukat.
Ennek a következményét látjuk épp Ukrajnában is.
Hívhatjuk pénzhatalmi elitnek is, ahogy fentebb írták.
"Hát ha szerinted ebben van realitás, akkor ne igyál többet kannásbort rivotrilra... :D"
Egy olyan következtetésen nevetsz ,és megint primitíven személyeskedve ,ami a Tiéd,nem másé!:D
Igen, ezek azok a téveszmék amik a konteók alapjai.
Hibás következtetések, ferdítések.
"Személyeskedve hülyézed azt aki mást gondol!"
Ezzel semmi gind nincs.
A gond ott kezdődik, amikor ezt tényként közli és mindenkit lehülyéz, aki nem hiszi el.
"Nem olvastam itt ilyet hogy az összes országnak parancsolnának."
Pedig a háttérhatalmos konteósok pont ezt állítják.
"Én azt gondolom hogy a nyugati rész,Európa.Amerika,Ausztrália az övek, és igyeksznek tovább terjeszteni a befolyásukat."
Jól írod.
Gondolod.
De ettől még nem lesz igaz.
A háttérhatalmat lehetségesnek tartó idiótákat pont úgy kiröhögik a normális emberek mint a laposföldeseket, az oltáselleneseket, a kemtrélistákat, az 5G-től rettegőket, stb...
55
"Jól írod.
Gondolod.
De ettől még nem lesz igaz."
És Te?
Te is csak gondolod hogy hozzánk képest mérhetetlen lehetőségekkel rendelkezők, nem alakítják a háttérből világpolitikát.
Mennyivel van neked inkább igazad, mint annak aki az ellenkezőjét állítja?
Nem én állítottam valamit hanem az, aki szerint létezik háttérhatalom.
Nekem meg jogom van kételkedni.
Szóval feltételezéseken alapul az egész hülyeség.
Innentől nem szabad komolyan venni...
58
Amikor azt állítod hogy más véleménye hülyeség ,akkor Te is állítasz valamit, amit még inkább nem tudsz alátámasztani.
Én Pl azt mondom ogy a migrásnválsáég közepén,az a Soros(tudom már unalmas a neve)aki konkrétan hisz a nyitott határok politikájában-eszméjében ,nem véletlneül járt Breüsszelben,ls nem véletlenül fogadta barátjaként az akkori Európa Bizottság elnöke:Jean-Claude Juncker
https://www.youtube.com/watch?v=_FKSC7pbu70&ab_channel=H%C3%..
Valahogy Soros sem csak a milliárdjait számolta...
És akkor még az általa létrehozott iskolák,mádia támogatsára kis em tértem.
Teljesen egyértelműan tesz azért hogy a saját világképét a világra eröltesse.
Ezzel szemben Te,azokra kik ezekben összefüggést látnak, azt mondod hülyék!
Mit mondják,baromi komoly érveid vannak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!