Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik negatív színben tüntetik...

Akik negatív színben tüntetik fel az ukrán menekülteket, mert nem dolgoznak, azok ezt mégis hogy gondolják?

Figyelt kérdés
Milyen munkát szánnának nekik, miközben még a magyarok közt is nagy a munkanélküliség?
2023. márc. 10. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nagy a munkanélküliség?😳 Ember te merre laksz? Én Baranya megyében élek, nem egy top megye, de itt kb. csak az nem talál munkát aki nem akar dolgozni.
2023. márc. 10. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
TEljesen mindegy, mert ha dolgoznak akkor meg az a baj, hogy elveszik a munkát. Szóval tök mindegy mit csinálnak, ezeknek az embereknek azzal van bajuk, hogy még itt vannak, és mindig találnak majd ürügyet arra, hogy gyűlölködhessenek.
2023. márc. 10. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehol sem találnak embert, az indiaikat hordják be, az ukránnak még nem tudnak munkát adni?
2023. márc. 10. 09:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Biztos kellően képzetlen vagy ahhoz, hogy felvegyenek valami alja munkára. Engem a két diplomámmal alja munkákra se vettek fel, mert azt gondolják, hogy fél év után felmondok.

Plusz ha nem tudnék magyarul, még annyira se találnék munkát.

2023. márc. 10. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Érdekes, én dolgoztam gyárban kb két éve, ahol a kétkezi munkások kb harmada ukrán vendégmunkás volt, már akkor is. Erősen kétlem, hogy ne tudnának munkát találni a menekültek. De valószínűleg van elég bajuk enélkül is, nekem sem a munkakeresés lenne az első egy ilyen helyzetben, főleg nem egy olyan országban, amelyik rendszeresen a saját hazám ellen beszél...
2023. márc. 10. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

1 nincs munkanélküliség, aki akar, dolgozhat

2 akik itt maradnak, többségük nem ukrán, hanem kárpátaljai magyar, és dolgoznak

2023. jún. 11. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
A metróban, a jegyvizsgálók között is több kárpátaljai magyar dolgozik.
2023. jún. 11. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!