Fidesz szavazók, ti mit szóltok ehhez a videóhoz?
Kedves kérdező, te zsigerből utálod a fideszt.
Bezzeg a baloldali kormányok alatt minden jó volt. :D
Azért van a 4. kétharmad mert itt pokol az élet :) Igen, igen, igen itt pokol élet.
Itt van Ferenc, aki után 13 éve lassan fidesz kormány van.
Ekkor még büszke volt az orosz kapcsolatokra
"Azért van a 4. kétharmad mert itt pokol az élet"
Jah, mert olyan okosak a fidesz szavazók, hogy őket sosem lehetne átverni:
Libsi szennyre gondoltam, mielőtt a videóra kattintottam.
De kellemes meglepetés volt Toroczkai. Méltó ellenfele Orbánnak
"Ez meg a baloldali ellenzék diagnózisa. :)"
Sokat elárul, hogy te csak humoristát tudtál linkelni, míg én fideszes szavazót tudtam.
Az egyik egy vicc, a másik pedig tényleg létező szavazó.
#16 Ha te úgy gondolod az összes baloldali szavazó intelligens akkor mese világban élsz. :)
Ajánlom figyelmébe a best of Gyurcsány videókat. Na ott láthatsz intelligens baloldali szavazókat. :)
És talán rájössz miért nem akarnak újra baloldali kormányt az emberek.
Szóval ébredj fel!
"Ha te úgy gondolod az összes baloldali szavazó intelligens akkor mese világban élsz. :)"
Érvelési hiba, amit értelmes ember nem követett volna el. Le se lehet tagadni, hogy fideszes vagy. :)
"Ajánlom figyelmébe a best of Gyurcsány videókat"
A legrosszabb Gyurcsány videókban is értelmesebbek az emberek, mint a legértelmesebb fideszes videókban és ez mindent elmond a fideszről.
"És talán rájössz miért nem akarnak újra baloldali kormányt az emberek."
Mert ostobák, mint az aki most elkövetett egy érvelési hibát.
Ha azon a szinten lennél, hogy nem követnéd el, még kb. véletlenül sem, akkor tudnád, hogy magyar ember a fideszre nem szavaz, mert '22-ben leszavazni a fideszre már egyenlő volt a hazaárulással.
Akkor most megtudtam a fidesz szavazók idióták viszont a baloldali szavazók okosak.
Akkor viszont soha nem fog győzni a baloldal, mert a sok hülye nem fog rájuk szavazni. Viszont így nem értem hogy lesz több szavazata a baloldalnak... Hmmm Erre válaszolj
"Akkor most megtudtam a fidesz szavazók idióták viszont a baloldali szavazók okosak."
Ebből csak az derült ki, hogy rosszabb a szövegértésed, mint amit érettségin elvárnak.
"Viszont így nem értem hogy lesz több szavazata a baloldalnak... Hmmm Erre válaszolj"
Ez hogy jön ide? A "baloldal" többsége nem is baloldal.
És egyébként a szavazók cserélődnek, pl. mert valaki nagykorú lesz, valaki meg meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!