Fidesz szavazók, ti mit szóltok ehhez a videóhoz?
#4 Szerintem te összekevered a szezont a fazonnal. Ki beszélt kormányról? Én pártot írtam. Lásd a korrupciós botrányt jelenleg az EU-ban. És ha még bővitenéd az ismereteidet láttnád a korrupció szövi át a politikát évszázadok óta.
Például az amerikai szesztilalom idején csak politikai támogatással lehetett igazán gazdagnak lenni.
Olvass és tanulj!
"Minden pártnál így mennek a dolgok és képzeld el még külföldön is.!"
Ez így van de azért a sok lopás mellett az országot is vezetik.
Nálunk a lopás/érdemi kormányzás arány 99%/1%.
#7 Nem a fideszre szavaztam, viszont azért elmondom. Soha ilyen családtámogatási rendszer nem volt, volt, 25 év alatt nem kell szja-t fizetni, 4 gyerek után szja mentesek a nők. És még lehetne sorolni. Lopnak egyértelmű, viszont ilyen dolgok is vannak és ez nem 99,1%.
Még csak annyit, soha többé baloldal!
Ez azért hülye példa, mert az EU-ban következménye van, ezért nem megy mindenhol ugyanúgy.
Nálunk a fidesz bevéd mindenkit, aki ilyet elkövet. Ha az EU-ben lebuksz, akkor ott elvisznek, ezért az EU-ben a kisebbségről beszélünk. A magyar kormány esetén a többségről.
Mellesleg még ellenzéki pártok esetén sem beszélhetünk erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!