Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez Mi Hazánk...

Mit szóltok ehhez Mi Hazánk szavazók?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=yUA8IkQAkcg&ab_channel=444.hu

Én is MHM-es vagyok, viszont úgy gondolom az egészséges az, ha minden kritikát megvizsgálunk.

2022. jan. 23. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Vicc, hogy pont egy szélsőjobbos, rendpárti Mi Hazánk kampányol azzal, hogy ne oltassuk be magunkat. :DDD
2022. jan. 23. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Minden savazás igaz ami a Mi hazánkot illeti, egyetértek minden kritikával. Csak tudod mikor eljön hirtelen az a világ ahol orvosi beavatkozásra, sőt kísérleti kemikáliák beinjektálására akarnak kényszeríteni akaratod ellenére, elveszik tőled a tested felett való rendelkezésed jogát és ők az egyetlen párt akik azt mondják neked megvédelek, akkor rájuk fogok szavazni sok sok ezer állampolgárral együtt akik amúgy sosem szavaztak volna rájuk. Ez ennyi, kár bonyolítani mert ennyire egyszerű a sztori.
2022. jan. 23. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

Azt te is érezheted - ha ás nem abból, hogy a saját kvalitásaidból indulsz ki - hogy a mihazánk nem épp a legélesebb kés a fiókban.

Sőt, alapvetően szavazói azok az ostoba semmirekllő félidióták, akik a saját kudarcukat rassziasta aljas, néha nemzeti ideológiákkal, vagy összeesküvés elméletekkel magyarázzák meg.

Itt nem filozofálni kell, meg arról beszélgetni, mit szólnak ehhez a fasiszta szardarabok, hanem egyértelműen elmondani, mi a tudomány és a tisztesség álláspontja.

2022. jan. 23. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:

"összeesküvés elméletekkel magyarázzák meg"

- Soros Gyuri hajtja befele a migránsokat EU-ba, ez nem összeesküvés elmélet? Hol vannak a bizonyítékok? Ha a média mondja, akkor az tény, ha nem mondja ki, akkor összeesküvés elmélet? Hol a határ?

2022. jan. 23. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
hazug propaganda.... hazudni bárki képes :) a kérdező nem Mi Hazánkos csak annak hazudja magát hogy a Mi Hazánk hírét rombolja, tipikus balos :)
2022. jan. 23. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Lebuktam elfogadom... pedig mindent úgy csináltam, ahogy a pártértekezleten mondták.
2022. jan. 23. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Vicces ez a 444 videó. Kicsit sem ferdítik el a valóságot, á nem :D

Bohócok

2022. jan. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!