A Mi Hazánk kezd veszélyes lenni?
#8: Nem tudom, de szerintem elég sok bevándorló van az országban. Illegális bevándorló is akad. De oké, a túlzott mértékű migrációnak valóban vannak kockázatai, ennek a problémának legalább volt valami alapja, bár szerintem sokszorosan túltolták a témát.
A gyermekvédelminek nevezett törvény meg egy kreálmány egy nemlétező problémára, de ha örültök, hogy ez megoldódott, akkor jól van.
Volt olyan plakát is, amin az volt írva, hogy a külföldiek nem vehetik el a magyarok munkáját. És arról pofázz, hogy a beleegyezési korhatár miért csak 14 év? Meg 18 év alatti miért dughat meg egy 12 évest is? Ha a beleegyezési korhatár 18, akkor Bitepatkány nem merte volna a 15 éves fiút meggyalázni.
#12: Ez is az egyik nemlétező probléma?
#15 Ez valóban nagyon nagy probléma. Ki kéne költöznötök a UK-be. Tudod ott van ez a probléma, nem itthon. Ezzel az erővel óriási probléma, hogy Szomáliában megcsonkítják a nőket, ezért beszéljünk erről naphosszat Magyarországon és hozzunk rá törvényt.
Amúgy szerintem te vagy itt a legostobább felhasználó jelenleg, de legalább szórakoztató a sok marhaságod. :)
Erkölcstelen akkor is, amit Bite tett. És a fiúnak is érdemes azon elgondolkodnia, hogy jó e neki, hogy egy 40 éves fószer nyomja bele a rudit.
Arról pofázz, hogy miért 14 év a beleegyezési korhatár!!
#17 Honnan veszed hogy a gyerekbe belenyomták a rudit? Tartottad a gyertyát? Simán lehet hohy a sràc tette be Bittènek, vagy hogy nem is közösültek análisan, akkor mi van?
15 èvesen màr mindenki reszelni akar, ès bàr ritka rossz ìzlèse lehet a sràcnak, ezèrt nem lehet elítèlni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!