Tényleg a mi hazánk a legnépszerűbb a fiatalok között?
18 éves vagyok. Mi Hazánkosokat ismerek, általában nagyon buták szegények. A gyűlölködő fasiszta párt, akik jobban támogatják a széthúzást mint a nemzeti összetartást. A párt amelyik a magyarság egyrészét ideológiájuk miatt a nemzet ellenségé nyilvánítják. A Fidesz számomra milliószor közelebb áll mint ezek a nácik. Én személyszerint nem tudok semmire sem szavazni. A momentum egy szivárványos hányás párt, az MSZP halott, a fidesz mutyizik és ugyanígy gyűlöletet szít, a DK ugyanaz mint a fidesz csak baloldali bár legalább a DK szakértőbbnek tűnik mint a fidesz, jobbikot akkor is utáltam amikor összefogásban voltak.
Talán egyedül Márki -Zay pártja vagy az MKKP ami szimpatikus.
Igenn, a Mi Hazánk a legnépszerűbb ellenzéki párt a fiatalok között.
A buta az pedig te vagy, de nagyon, ha annyit tudsz róluk, hogy gyűlölködő fasiszta párt.
A pártok szavazóinak átlagéletkora:
Demokratikus Koalíció: 60
Fidesz-KDNP: 57
MSZP: 50
Párbeszéd: 42
Jobbik: 41
Momentum: 40
Mi Hazánk: 40
LMP: 39
Kétfarkú Kutya Párt: 36
Ez pedig a százalékos arány:
Mivel itt az ellenzéket egy kalap alá vették, valószínű, hogy a 20%-ával valóban a Mi Hazánk a legnépszerűbb a 18-29-es korosztályban.
Ezzel csak aza baj hogy a Torockai párt a fidesz szatelit pártja
Tehát ők nem fognak és nem is akarnak soha a fidesz ellen semmit tenni, sőt ők még kormányzásra sem készülnek nem is alkalmasak rá
Őket a fidesz fizeti hogy legyen egy szélső jobbos párt ahova a jobbiktól vagy a fidesztől elpártoló kétségeesett emberek esetleg tudjanak átpártolni.
A Mi hazánk a parlamentben is mindiga fidesz-el együtt szavaz
Pl most az orvosi kamara szétverését is simán megszavazták, pedig tuti hogy a Dúró Dori féle entelektüelek azt se tudták miről kell szavazni, csak annyit tudnak hogy a fidesz adja a pénz igy velük kell szavazniuk...:)
Én egy dolgot biztosan mondhatok. Aki azt mondja a Mi Hazánkra hogy nácik az olyan buta mint a Föld.
Na te tökéletes példa vagy hogy mi történik ha felzabálod a propagandát, ahelyett hogy tájékozódnál.
"Őket a fidesz fizeti hogy legyen egy szélső jobbos párt ahova a jobbiktól vagy a fidesztől elpártoló kétségeesett emberek esetleg tudjanak átpártolni."
Ennek most igy semmi értelme. A Fidesz önmaga is szélsőjobbos retorikát folytat, a régi garnitúrás Jobbikos szavazók többsége a Fidesznél van. A Mi Hazánkosok a libsiket fanatikusan utálják, ha nem lenne Toroczkai ezek mind a Fideszre szavaznának, ez 100%, csakhogy a baloldal ne nyerhessen. Mi érdeke a Fidesznek olyan pártot támogatni ami szavazókat von el tőlük? Ráadásul a Mi Hazánk már simán 10% körül van, ez a 10% bőven bebetonozná a Fideszt minden választásnál. Sose értettem ezt a konteót.
"A Mi hazánk a parlamentben is mindiga fidesz-el együtt szavaz"
Mivel mindketten széljobber pártok akik ideológiailag 90%-ban egyetértenek? A Jobbik is megszavazta anno az LMBTQ közösséget diszkrimináló "pedofil törvényt" nem azért mert a Fidesz fizette, hanem akármilyen hihetetlen a jobberek tartozzanak bármeny párthoz sok mindenben egyetértenek, ugyanúgy a balos pártok is együtt szavaznak mert hasonló az ideológiájuk. Ez nem atomfizika, hanem teljesen logikus döntés, felesleges ehhez konteókat behozni.
Én szoktam nézni Toroczkai videóit, pont annyira szidja a Fideszt ahogy a balosokat. Toroczkai kb mindenkit leárulóz, lefikáz aki nem hozzá kötődik. Az egész nemzetet önmagából vezeti le, Orbánt egy árulónak tartja. Most lehet Toroczkait szeretni, nem szeretni (hidd el én se szeretem a fazont) de talán az egyetlen politikus a parlamentben aki ugyanazt mondja mint 30 éve. Mégha hülyeségeket is beszél, legalább ez a hitele megvan. Őszintén szólva én Toroczkairól tudnám a legkevésbé elképzelni hogy őt valaki fizeti. Igazából a szélsőségesek pont azért szélsőségesek mert fanatikusan hisznek valamiben, és ezt nem igazán váltják zsetonra, mert az ideológia megszállottjai. Nagyon meglepődnék ha Toroczkai tényleg Fidesz báb lenne.
"8/9 anonim ***** válasza:
#5 A fidesz és a balosok pedig együtt szavaztak a Mi Hazánk ellenében"
Gondolom azért ők a mérleg nyelve az egy szem taggal a közgyűlésekbe és a fideszzel szavaznak mindenhol......
Helyi példa, semmit nem tud megszavaztatni a polgármester asszony mert a migatyánkos csicska mindenbe a főnökeivel szavaz és minden fejlesztést leszavaznak a fidesszel, aztán kiírják a face oldalukra a baloldal miatt xar a város :D Amikor meg bemásolja valaki a nyilvános közgyűlés hivatalos linkjét a kisfideszes oldalára akkor törli és tiltja a felhasználót.
Ez a migatyánk, egy hazug fideszcsicska hatalmas pofával és mellénnyel a semmire.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!