Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a mi hazánk a legnépsz...

Tényleg a mi hazánk a legnépszerűbb a fiatalok között?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Mi Hazánkosokat ismerek, általában nagyon buták szegények. A gyűlölködő fasiszta párt, akik jobban támogatják a széthúzást mint a nemzeti összetartást. A párt amelyik a magyarság egyrészét ideológiájuk miatt a nemzet ellenségé nyilvánítják. A Fidesz számomra milliószor közelebb áll mint ezek a nácik. Én személyszerint nem tudok semmire sem szavazni. A momentum egy szivárványos hányás párt, az MSZP halott, a fidesz mutyizik és ugyanígy gyűlöletet szít, a DK ugyanaz mint a fidesz csak baloldali bár legalább a DK szakértőbbnek tűnik mint a fidesz, jobbikot akkor is utáltam amikor összefogásban voltak.

Talán egyedül Márki -Zay pártja vagy az MKKP ami szimpatikus.

#Mi Hazánkos vagyok 18-29 év közötti #Mi Hazánkos vagyok 29+ eves vagyok. #Nem vagyok Mi Hazánkos, 18-29 év közötti #Nem vagyok Mi Hazánkos 29+
2023. márc. 4. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

#10 Ezt kb. a seggedből húztad elő.

#11 Ez van, ha a többiek egybites nácizáson és mellébeszélésen kívül nem tudnak mást felmutatni.

2023. márc. 5. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
Látom törlésre került a kommentem. Na mi van fájt az igazság mikor leírtam hogy a 18-30 év közöttiek 20%-a az bizony 300 ezer ember? Ennyien támogatják a pártot és ezek szerint ennyien oltásellenesek, homofóbok, idegengyűlölők, EUellenes és putlernyaloncok. EzekET az embereket a pocsék iskolarendszer termelte ki. 300 ezer ember marha sok és sajnos ezek szaporodni fognak.
2023. márc. 5. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
Inkább leszek rühes komcsi, mint putlernyaller.
2023. márc. 5. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nyerni fognak, talán kap egy új esélyt a haza.
2023. márc. 19. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!