Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányan vannak a Tisza mostani...

Hányan vannak a Tisza mostani rendezvényén?

Figyelt kérdés
ma 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Tök mindegy, mindenképpen soknak fog tűnni mert a liberalista sajtóban 5x szorzóval írják majd.
ma 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
4%

Sokan. Az van, amit korábban is megjósoltam, hogy ez tovább erősíti majd a tiszásokban azt az illúziót, hogy lesz kormányváltás.

Szerintem úgy fognak hazamenni, hogy biztosak A TISZA győzelmében.

Aztán majd jövőre szembejön a valóság, hogy hiába a nagy tömeg, mert akik elmennek választani, azoknak többsége kormánypàrti lesz.

ma 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Mindeg a nep szavaz ..az USA-ban is ez tortent aztan most szivjak a fogukat

hogy de nagy marha voltam amikor szavaztam ..Elobb kell gondolkodni aztan szavazni ... de nelkem mindegy en nem politizalok meg nem is erdekel !!

ma 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is ettől tartok, pedig szurkolok ám a kormányváltásnak, de szerintem OV gyakorlatilag legyőzhetetlen.
ma 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Rengetegen kiestek, mivel "véletlenül" műszaki hiba miatt Szolnokon ragadtak.

[link]

Ezt szándékosan okozta a kormány.

Persze, Lengyelországból és Romániából rengeteg ember érkezett Viktor gyűlöletbeszédére.

ma 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem több százan rekedtek ott, hanem több ezren. lásd 5
ma 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki pontozta le az 5öst, de hogy az a vezeték hiba nem volt véletlen egybeesés az ünnep napján, az fix.
ma 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Naja. Meg hát honnan tudott előkerülni hirtelen az a sok busz? Hogy tudták viszonylag gyorsan megírni, hogy melyik vonat végül is honnan forduljon?

ma 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Az lesz, hogy a közmédiában azt mondják, "Orbán Viktor beszédére több mint tízezren mentek, míg Brüsszel Péterére csak alig párszázan."

ma 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!