Hányan vannak a Tisza mostani rendezvényén?

Sokan. Az van, amit korábban is megjósoltam, hogy ez tovább erősíti majd a tiszásokban azt az illúziót, hogy lesz kormányváltás.
Szerintem úgy fognak hazamenni, hogy biztosak A TISZA győzelmében.
Aztán majd jövőre szembejön a valóság, hogy hiába a nagy tömeg, mert akik elmennek választani, azoknak többsége kormánypàrti lesz.

Mindeg a nep szavaz ..az USA-ban is ez tortent aztan most szivjak a fogukat
hogy de nagy marha voltam amikor szavaztam ..Elobb kell gondolkodni aztan szavazni ... de nelkem mindegy en nem politizalok meg nem is erdekel !!

Rengetegen kiestek, mivel "véletlenül" műszaki hiba miatt Szolnokon ragadtak.
Ezt szándékosan okozta a kormány.
Persze, Lengyelországból és Romániából rengeteg ember érkezett Viktor gyűlöletbeszédére.

7
Naja. Meg hát honnan tudott előkerülni hirtelen az a sok busz? Hogy tudták viszonylag gyorsan megírni, hogy melyik vonat végül is honnan forduljon?

Az lesz, hogy a közmédiában azt mondják, "Orbán Viktor beszédére több mint tízezren mentek, míg Brüsszel Péterére csak alig párszázan."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!